KAKAV POKLON: Katarina Grujić dobila stan od 100 kvadrata!

Naime, mlada pevačica uskoro će napustiti porodičnu kuću, u kojoj je živela sa roditeljima, sestrom i zetom, te će se preseliti u luksuzni stan koji je dobila na poklon od roditelja.

Bilo je to pravo iznenađenje za Katarinu, jer već nekoliko godina ima želju da živi sama i da se potpuno osamostali, čak je razmišljala i da iznajmi stan.

- Kaća najviše vremena provodi kod kuće kada nije na nastupima. Najviše joj prija mir njenog doma i tu se oseća najsigurnije. Ipak, ona je intenzivno počela da razmišlja o tome da se odseli iz porodičnog doma, jer smatra da ima dovoljno godina i da bi trebalo da testira sebe i kada je reč o takvom načinu života. Želela je da bude samostalnija kako bi jednog dana kada dođu deca i porodica bila potpuno spremna na sve što je čeka - otkriva izvor blizak mladoj folk zvezdi i dodaje:

- Njeni roditelji su je od samog starta podržali u ovoj odluci, a kako su njih dvoje vezani za Katarinu, teško im je bilo i da pomisle da bi ona možda iznajmila neki stan i tu živela. U trenutku kada su shvatili da bi Kaća zaista i mogla to da uradi, rešili su da je iznenade. Naime, njih dvoje su kupili stan od sto kvadrata u jednoj od novih zgrada čiji se radovi privode kraju, pa će tako za nekoliko meseci Kaća da se odseli iz porodičnog doma i započne samostalan život. Ona je bila presrećna kada su joj jedne noći za porodičnom večerom predali ključeve od stana. Bilo je veoma emotivno. Svi su plakali - otkriva izvor.

Inače, muzička zvezda nedavno je objavila pesmu "Paranoičan", koja za kratko vreme na "Jutjubu" broji blizu deset miliona pregleda, pa se čini da je Katarini i te kako krenulo u životu.

Izvor: Alo!
Foto: katarinagrujic.doll/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.