Pogledajte kako nam je juče bilo na Štrand Summer Festu!

Kompanija Neoplanta u okviru Štrand Summer Festa pripremila je aktivacije za naše najmlađe po nazivom “Budi Pipi&Gudi Šampion”. Deca su se takmičila u tri atletske discipline – šprint trčanje, skok u dalj i bacanje “medicinke”. Svaki učesnik je dobio Pipi&Gudi majice za dečake ili devojčice, a najbolji od svih u svakoj od tri discipline dobili su Pipi&Gudi dušek za plažu, suncobran ili peškir veliki za plažu.

Nakon zabave za najmlađe, posetioci su vežbali sa Markom Tajsom koji je na platou ispod Mosta slobode držao Body Combat. Inspirisan borbom veka Floyd Mayweather vs Conor McGregor, Marko je držao trening namenjen svima koji žele oblikovane i jake mišiće, i to brzo.

Nakon treninga za odrasle, marko Tajs je u okviru Štrand Summer Festa održao i kapueru za najmlađe.

Za kraj vikenda, uživali smo u house ritmu koji su puštali Sound Brothers.

Ulaz na sve sadržaje je besplatan!

Tokom tri meseca festivala, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, pravljenje skulptura od peska, dečije radionice i maskenbali, priče i druženje sa Štrandarošima, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, jutarnje vežbe, priče sa dalekih putovanja poznatih Novosađani i još mnogo drugih aktivnosti i poklona za učesnike i pobednike.

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 8. juna do 8. septembra, Štrand Summer Fest, organizuju kompanije Color Press Grupa, Ninamedia i JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, i uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su Jelen pivo i Rosa voda.

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2017 , a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest

Pogledajte još