POTPUNI ZAOKRET: Prekretnica za BigPizza®

Od prvog dana važan nam je utisak potrošača. Bilo je pohvala, sugestija, ali priznajem i negativnih komentara. Nismo ih odbacivali, trudili smo se da sve evidentiramo i radili da ispravimo greške”, započeo je Marko Mujić, generalni direktor kompanije.

Zaista je zadovoljstvo predstaviti novitete koje je u prethodnih godinu i po dana spremao naš tim. Radili smo na kvalitetu, kompletno su izmenjene recepture svih vrsta testa, produžili smo vreme pečenja i usavršili smo sastojke. Sada su proizvodi hrskaviji, penastiji i ukusniji. Takođe, razvijali smo online platformu kako bismo korisnicima pružili jednostavniji način poručivanja uz mogućnost koja nas izdvaja od ostalih, a to je: Napravi svoju pizzu”, dodao je Mujić.

Pored noviteta u samom jelovniku, jednostavnijeg poručivanja, postoje i razne pogodnosti za verne potrošače. Najupečatljiviji je popust 50% na sve pizze prilikom treće porudžbine ukoliko ste registrovani korisnik kao i mogućnost da izaberete “Pola&Pola” pizzu.

BigPizza® je osnovana 2012. godine i za veoma kratak period se pozicionirala kao lider na domaćem tržištu u segment dostave pizza. Kompanija trenutno zapošljava 246 ljudi u tri grada: Beograd, Novi Sad i Zrenjanin na ukupno trinaest lokacija. Fokus kompanije je na kvalitetu, usluzi, tehnologiji i stvaranju imidža.

Čvrste stubove za održavanje vernih, privlačenje novih i povratak nezadovoljnih potrošača vidimo upravo u novoj recepturi testa, kvalitetnijim sastojcima sa dužim vremenom pečenja uz online poručivanje i sada već prepoznatljiv koncept 30 minuta ili besplatno”, navedeno je u saopštenju uz zaključak: “Ponosno dostavljamo kvalitet na vreme

Pogledajte još