GLUMICA PROGOVORILA O SMRTI ĆERKE: Svi mi kažu proći će vremenom, ali tuga ne prolazi!

Žiža Stojanović, koja se proslavila ulogom Cane Fontane u seriji "Srećni ljudi", mnoge detalje iz privatnog života čuvala je daleko od očiju javnosti. Najteži trenutak u njenom životu, o kome se malo zna, bio je kada je 2013. godine izgubila ćerku Sanju koju je dobila u braku sa glumcem Vladom Matićem.

- Nažalost, istina je da sam izgubila ćerku. To se desilo pre četiri godine. Svi mi kažu - proći će vremenom, ali ne prolazi... Bilo je u pitanju teže oboljenje, ne bih da detaljišem... Moj unuk Uroš, koji inače živi u Berlinu, izgubio je majku! Njegov otac ponovo se oženio nedugo nakon Sanjine smrti... Moj Uroš ima samo mene. To je, definitivno, bio najteži trenutak u mom životu - ispričala je glumica kroz suze.

Iako ima bogatu glumačku karijeru Žiži nije dodeljena nacionalna penzija.

- Imam samo 30.000 dinara, nemam nacionalnu penziju! A samo glavne uloge sam igrala! Glumim od osme godine, imam preko 120 odigranih uloga! Ne pijem, ne pušim i nisam zla... Pobožna sam, nisam u klanovima i eto, nemam nacionalnu penziju - požalila se buduća učesnica "Zadruge".

Glumica je ovako prokomentarisala učešće u rijalitiji.

- Nisam nikada bila u rijalitiju, niti sam pozivana... Veoma sam iznenađena pozivom Milice i Željka Mitrovića, budući da se nikad nisam nigde gurala! Četrdeset godina sam prvakinja, završila sam stenografiju, glumačku školu... Igrala sam samo velike i glavne uloge! Čast mi je što su me pozvali. Oni su me sami pronašli, pa vidite da me nema - ispričala je Žiža.

Izvor: Pink.rs
Foto: Grand Magazin TV Grand - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još