KONAČNO PROGOVORILA! Tea Tairović: Goca zna sve o Šabanu i meni!

Naime, nakon što je Šaban Šaulić pristao da snimi duet sa mladom i atraktivnom pevačicom, odmah su počele priče da između njih ima nešto, a neki mediji su čak izneli tvrdnje da se Goca Šaulić razvodi od svog supruga upravo zbog nje. Iako je od dueta "Otkad za tebe znam" sad već prošlo nekoliko meseci, priče nikako da stanu.

- Uglavnom se ne osvrćem na ono što mi se priča iza leđa, gledam napred, gledam sebe i svoju karijeru. Nikada nikome nisam zavidela, uvek sam se trudila da sebe unapredim i poboljšam, ali nismo svi isti. Velika je čast stati rame uz rame sa takvom zvezdom - rekla je Tea.

Potom je otkrila i u kakvom je odnosu sa Gocom Šaulić, nakon priča da su Šaban i ona ljubavnici.

I dalje mi nije jasno zbog čega se plasiraju takve priče, kad je muško-ženskih dueta bilo i pre Šabanovog i mog dueta, a biće ih i posle. Imam utisak da se samo o ovom duetu pričalo na taj način. Goca zna kako je do saradnje došlo, tako da nema šta da mi zameri. Nisam imala nikakav kontakt s njom, ali moj menadžer Rudi jeste. Oni su u vrlo dobrim odnosima već godinama - rekla je Tairovićeva.

Pevačica je otkrila i kako se Šaban ponaša kada je na nastupima pored njega mlađa koleginica.

- Šaban je najveća balkanska zvezda i apsolutno je ostvaren, kao takav je meni pružio maksimalnu podršku i gomilu saveta. Ipak, kada se on pojavi na sceni, to je posebna energija, emocija - pohvalila je Tea kralja narodne muzike.

Izvor: Alo!
Foto: tea_tairovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.