PRIBLIŽAVA SE ROČIŠTE: Miroslav Ilić sada želi da priča sa vanbračnim sinom!

Slavuj iz Mrčajevca nije želeo da razgovara na tu temu, ali kako se spekuliše, sada je okrenuo list. Preko prijatelja pokušava da izgladi odnose.

- Miroslav je veoma čudan čovek, govorio je da neće imati kontakt sa Devinom i da ga cela ta priča ne zanima. Međutim, kako se sve zahuktalo i kako se ročište zakazano za 14. septembar približava, on bi da stvar okrene u svoju korist tako što će uspostaviti kontakat sa Devinom, koji živi i radi u Americi. Miroslava najviše plaši to što će sudski proces biti medijski propraćen i što će pred novinarima morati da odgovara na pitanja sudije i Mirjaninog advokata. On se na prošlom ročištu nije pojavio iako je uredno dobio poziv, pa sada želi da se on i Devin oko svega dogovore bez suda i medijskog pritiska. Međutim, za to je izgleda kasno jer je Devina veoma povredilo ponašanje oca, a posebno to što nije želeo ni da se čuju telefonom kada je došao u Srbiju - objašnjava izvor.

Međutim, Miroslav nije želeo da priča o ovim navodima.

- Ne želim o tome da pričam - rekao je novinarima i prekinuo vezu.

Za razliku od njega, nešto rečitija je bila Mirjana, Devinova majka.

- Miroslav se izvinio sudiji zbog toga što se nije pojavio na prošlom ročištu. Izgleda da je shvatio neke stvari, ali i Devin i ja čekamo 14. septembar da vidimo šta će biti. Do tada ću već i ja da stignem u Srbiju - kaže Antonovićeva, koja ne odustaje od borbe za Devinov zakona.

Izvor: Svet
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još