SVE JE SPREMNO ZA POČETAK "ZADRUGE": Učesnici rijalitija uputili poruku pred ulazak! (VIDEO)

Iako još nije počeo, rijaliti "Zadruga", koji je najavljen kao istorijski projekat Željka Mitrovića, uzburkao je javnost kako u Srbiji, tako i u regionu.

Nedeljama unazad svi mediji spekulišu o tome koje javne ličnosti će postati stanovnici novoizgrađenog grada nadomak Beograda, a produkcija je nedelju dana pred početak rijalitija objavila novi snimak, koji najavljuje ovaj gigantski projekat.

U promo videu, smenjuju se siluete budućih stanovnika "Zadruge", među kojima je lako prepoznati Anđelu Mitkovski, poznatiju kao Anđela Veštica, Minu Vrbaški, i Senadu Nurkić, odnosno Macu Diskreciju, ali će ostali učesnici biti pravo iznenađenje za gledaoce.

Oni su kroz video otkrili neke zanimljive stvari o sebi, ali su i svojim protivnicima u borbi za prvo mesto uputili zanimljive poruke.

- Definitvno ću probati da ne ubijem nikog, ne ide mi se u zatvor. Pazite se svi - rekla je u svom stilu Anđela, a Maca je poručila:

- Ja se samo smejem i onda ljudi misle da sam glupa, ali kada im zadam udarac, onda ih boli do kraja života.

Mina Vrbaški, poznata po aferi "nedostaješ" sa Šakom Polumentom, otkrila je da se već 11 godina bavi odbojkom i da je trenutno u "Crvenoj zvezdi", a njoj će se pridružiti i jedan košarkaš, koji je u ovom sportu profesionalno već 15 godina.

S obzirom na to da će se u "Zadruzi" naći neke od najatraktivnijih devojaka u regionu, produkcija je rešila da im se pridruži i jedan zgodni maneken.

- Dok ne popijem, nisam opušten, a čim popijem, odmah na sve zaboravim. Za sad nemam devojku, a hoću li tamo naći neku, što da ne - otkrio je on, dok je zagonetna učesnica zapretila svojim budućim cimerima:

- Nikoga nisam prva dirala, ali ako me udariš tamo gde ne treba, pazi se.

Jedan od učesnika imao je veoma zanimljiv komentar pred ulazak u "Zadrugu".

- Poješću vam tamo sav nameštaj - rekao je tajanstveni takmičar.

Izvor: Pink.rs
Foto: Promo

Pogledajte još