BRANISLAVA KIVNA NA LUKASA: Ostala sam bez dinara, a klošar mi je okrenuo leđa!

Branislava Pašajlija, crnokosa Lozničanka, nakon kratke ljubavne afere sa folkerom Acom Lukasom nije uspela da izgladi odnose sa suprugom Željkom Pašajlijom, posle čega je vratila svoje devojačko prezime Gavrić i nakratko se povukla u "ilegalu". Međutim, sve je iznenadila informacija da će kročiti na muzičku scenu duetskom pesmom koju će snimiti ni manje ni više nego sa Lukasovim ljutim protivnikom Željkom Šašićem, što joj je omogućio i isfinansirao novi emotivni partner.

O duetu sa folk pevačem nije želela da kaže ni reči, međutim, potvrdila je da je srećno zaljubljena i ispunjena u svakom pogledu, a da joj je dečko, čiji identitet nije želela da otkrije, velika podrška i oslonac.

Iako su planirali, kako je sam Lukas tvrdio, život da provedu zajedno, Branislava i Aca brzo su shvatili da nisu jedno za drugo, a nakon kratke romanse Lukas je izjavio da mu je ona najveća životna greška, posle čega su bivši partneri prekinuli svaku komunikaciju.

- Izdržava me sadašnji momak jer su me i Lukas i muž ostavili bez dinara u momentu dok se sve raspadalo. Nijedan mi nije čak ni garderobu poslao, a o novcu da ne pričam! No nebitno... Ja sijam, iako su me ostavili u problemima, i muž i Lukas - započela je Branislava priču, a onda otkrila da je i dalje u svađi sa još uvek zakonitim suprugom Željkom Pašajlijom, sa kojim ima sina kojeg otac, prema njenim navodima, ne viđa i ne izdržava.

- Poznato je da sam sa bivšim mužem u katastrofalnom ondnosu, podneta je tužba za razvod braka jer on odbija da zbrine dete i nije ga video otkako se sve sa Lukasom izdešavalo! Inače, on je i pre mene dobio vanbračno dete koje nije video sedam godina, uopšte ne brine o njemu - otkrila je Branislava i dodala da su neistinite priče da je, zapravo, ona ta koja ne viđa dete i ne brine o njemu.

- Sin je uvek kod mene, pa nikada se nismo ni rastavili! Svaki dan sam sa detetom, živi sa mnom, ide u vrtić... Gospodin tata ga nije video skoro tri meseca, niti ga izdržava, prekinuo je svaki kontakt.

- Nisam u kontaktu sa Lukasom, čak mi je okrenuo leđa iako je znao da je i muž isto to uradio... Da sam ostala bez dinara i bez svega, mesta za život. Ma, i on i Željko su najobičniji klošari, a ja sam uprkos svemu ostala jaka i nesalomiva - u svom stilu poručila je Branislava.

Izvor: Pink.rs
Foto: braniiislava/Instagram

Pogledajte još