BRANISLAVA KIVNA NA LUKASA: Ostala sam bez dinara, a klošar mi je okrenuo leđa!

Foto: braniiislava/Instagram

Branislava Pašajlija, crnokosa Lozničanka, nakon kratke ljubavne afere sa folkerom Acom Lukasom nije uspela da izgladi odnose sa suprugom Željkom Pašajlijom, posle čega je vratila svoje devojačko prezime Gavrić i nakratko se povukla u “ilegalu”. Međutim, sve je iznenadila informacija da će kročiti na muzičku scenu duetskom pesmom koju će snimiti ni manje ni više nego sa Lukasovim ljutim protivnikom Željkom Šašićem, što joj je omogućio i isfinansirao novi emotivni partner.

O duetu sa folk pevačem nije želela da kaže ni reči, međutim, potvrdila je da je srećno zaljubljena i ispunjena u svakom pogledu, a da joj je dečko, čiji identitet nije želela da otkrije, velika podrška i oslonac.

Iako su planirali, kako je sam Lukas tvrdio, život da provedu zajedno, Branislava i Aca brzo su shvatili da nisu jedno za drugo, a nakon kratke romanse Lukas je izjavio da mu je ona najveća životna greška, posle čega su bivši partneri prekinuli svaku komunikaciju.

Izdržava me sadašnji momak jer su me i Lukas i muž ostavili bez dinara u momentu dok se sve raspadalo. Nijedan mi nije čak ni garderobu poslao, a o novcu da ne pričam! No nebitno… Ja sijam, iako su me ostavili u problemima, i muž i Lukas – započela je Branislava priču, a onda otkrila da je i dalje u svađi sa još uvek zakonitim suprugom Željkom Pašajlijom, sa kojim ima sina kojeg otac, prema njenim navodima, ne viđa i ne izdržava.

Poznato je da sam sa bivšim mužem u katastrofalnom ondnosu, podneta je tužba za razvod braka jer on odbija da zbrine dete i nije ga video otkako se sve sa Lukasom izdešavalo! Inače, on je i pre mene dobio vanbračno dete koje nije video sedam godina, uopšte ne brine o njemu – otkrila je Branislava i dodala da su neistinite priče da je, zapravo, ona ta koja ne viđa dete i ne brine o njemu.

Sin je uvek kod mene, pa nikada se nismo ni rastavili! Svaki dan sam sa detetom, živi sa mnom, ide u vrtić… Gospodin tata ga nije video skoro tri meseca, niti ga izdržava, prekinuo je svaki kontakt.

Nisam u kontaktu sa Lukasom, čak mi je okrenuo leđa iako je znao da je i muž isto to uradio… Da sam ostala bez dinara i bez svega, mesta za život. Ma, i on i Željko su najobičniji klošari, a ja sam uprkos svemu ostala jaka i nesalomiva – u svom stilu poručila je Branislava.

Izvor: Pink.rs
Foto: braniiislava/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.