Štrand Summer Fest: Danas izbor za najbolju domaćicu, K-POP party i zumba žurka!

Udruženje „Todo tango“ i Štrand Summer Fest omogućili su posetiocima da uživaju u čarima tradicionalnog argentinskog tanga.

Ovog petka, od 20 do 22h plesali smo uz muziku iz filmskih klasika na igranci kao u dobra stara vremena.

 

Od 12h do 13:30h ove subote biramo najbolju domaćicu. Dođite i probajte ukusne specijalitete koje možete kupiti po povoljnim cenama, a sva hrana koja se ne proda biće donirana, kao i prethodnih nedelja.

Od  19 do 21:30h h na platou ispod Mosta slobode će se opet okupiti obožavaoci korejske pop kulture.  Back to school žurka se održava kako bi se što bolje spremili za predstojeće comebacks - dae-bak, a od 21:30 do 22:30h imaćemo zumba party sa Mimom, trening je besplatan.

Ulaz na sve sadržaje je besplatan!

Tokom tri meseca festivala, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, pravljenje skulptura od peska, dečije radionice i maskenbali, priče i druženje sa Štrandarošima, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, jutarnje vežbe, priče sa dalekih putovanja poznatih Novosađani i još mnogo drugih aktivnosti i poklona za učesnike i pobednike.

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 8. juna do 8. septembra, Štrand Summer Fest, organizuju kompanije Color Press Grupa, Ninamedia i JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, i uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su Jelen pivo i Rosa voda.

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2017 , a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest

Pogledajte još