ACA OSUĐEN NA DESET MESECI ZATVORA! Lukas priznao da je tukao Sonju: Uradio sam to zbog ćerke, savest mi je čista!

Ovim sporazumom osuđen je na 10 meseci zatvora, uslovno na tri godine i dobio je zabranu prilaska Sonji u trajanju od godinu i po dana.

Podsetimo, Sonja je Lukasa prijavila da joj je upao u kuću, počeo da lomi stvari, a onda počeo da je bije.

Od siline udaraca Sonji je pozlilo i završila je u bolnici. Nakon što ju je pretukao, Lukas je pobegao na aerodorom.

- U interesu deteta morao sam da kažem da sam uradio ono što nisam. Gospođa je to uspela da izvede, i ja joj čestitam. Da nisam sklopio dogovor, išao bih u pritvor pa bih iz pritvora morao da dokazujem da to nisam uradio. Žaliću se samo na jedan deo presude - što sam dobio samo 18 meseci zabranu prilaska. Ja sam hteo da dobijem doživotnu. Pritom, ne poznajem više tu gospođu. Hvala - izjavio je Lukas.

Novinari su upitali Acu koji je njegov sledeći korak povodom čitave situacije, a on je odgovorio:

- Ne znam o čemu pričate, imam amneziju. Morao sam da priznam krivicu zbog prokletog zakona. Sada idem sa društvom na piće. Idem da proslavim ovo što sam uradio, a uradio sam to zbog ćerke - ispričao je popularni folker i dodao da će skoncentrisati na posao.

Na pitanje kada bi vratio vreme unazad, da li bi išta uradio drugačije, on je rekao:

- Meni je savest čista. Pred Bogom sam čist. Sve bih isto uradio kada je u pitanju moj odnos sa dotičnom. Sada mogu da kažem da neće biti konferencije, predomislio sam se. O dotičnoj više neću trošiti reči - rekao je Lukas.

Folker Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, u subotu je fizički nasrnuo na svoju bivšu suprugu Sonju Vuksanović.

Izvor: Kurir/Alo!
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.