ON TVRDI DA JE POKRADEN! Verica Šerifović: Platila sam Marijinom ocu da nas ostavi!

Međutim, Verica Šerifović svojevremeno je otkrila kako se razvela od Rajka, oca svoje ćerke Marije.

Pevačica je u emisiji "Iz profila" ispričala kako se razvela od bivšeg supruga.

- Kad je Marija bila mala, želela sam da napustim Rajka, i podnela sam papire za razvod, ali on je imao veze u Kragujevcu i uspeo je da smuva da Marija pripadne njemu. Doživela sam jači nervni slom i rekla sam: "Ma neka mi bude kako bude. Odustajem od razvoda, odustajem od svega". Možda je to tako moralo da bude, sada kad gledam iz ove perspektive - izjavila je Verica, koja je nakon toga godinama ostala u braku sa Rajkom, da bi bila sa svojom ćerkom. Ali, Rajko je imao porok:

- Rajko je voleo da se kocka i jednom tipu je dugovao odeređnu sumu novca. Jednog dana je došao kući i rekao mi: "Moraš da mi daš pare". Ja skroz zbunjena, sedim u bademantilu i pijem kafu. Pitam ga: "Kakve pare?", a on mi kaže: "Moram da vratim dug od 1.000 maraka". Onda se iz šale setim i kažem da ću mu dati 1.500 maraka, ali da potpiše sporazumni razvod. I on pristane. Kaže da nema problema i da nazovem advokata - rekla je Verica Šerifović i opisala šta se potom dešavalo.

- Potpisa se on, uze pare i ode. Ja žena razvedena. Našla sam se u čudu, taj osećaj - da li da plačem, da li da se smejem. Advokat me gleda i kaže: "Vera, hoćete čašu vode'", a ja ga pitam: "A je l' mogu da dobijem neku kafu? I da me ništa ne pitate". Zapalila sam cigaretu, pila kafu, gledam oko sebe i pušim. Razmišljam, posle toliko godina da se ova muka ovako preseče - ispričala je Verica Šerifović koja se od Rajka razvela 2003. godine.

Izvor: Blic
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još