ČEKAJU IH UŽASNI USLOVI: Učesnici "Zadruge" živeće na mukama

Učesnici "Zadruge" će biti bačeni na paklene muke jer će nedeljni bučet biti više nego skroman, a iznosiće 3.000 dinara.

Iako je u ovaj projekat uloženo više od 10.000.000 evra, VIP učesnici će živeti u veoma oskudnim finansijskim uslovima, pa će novac za sve potrepštine morati da zarade sami.

- Bez obzira što "Zadrugu" najavljuju kao najskuplji projekat na našim prostorima, 32 poznate ličnosti koje ćemo gledati od 6. septembra narednih devet meseci biće bačene na najgore muke. Oni će morati da prežive sedam dana sa sumom o 3.000 dinara, što je i više nego skromno ako se uzme u obzir da će sve što im bude trebalo morati da kupe za svoj novac - priča izvor.

VIP učesnici moraće da zarađuju tako što će raditi u nadniciu susednom selu:

- U tih 3.000 dinara uračunata je kupovina hrane, cigareta za sve one koji su pušači, stvari za ličnu higijenu... Zabranjeno im je da ponesu bilo šta od kozmetike, pa čak i četkicu za zube. Ipak, biće mnogo načina da se novac zaradi, pa će oni najverdniji moći da rade u radionici koja je u sklopu gradića, gde će praviti razne proizvode koji će moći da se prodaju.

Izvor: Srpski telegraf
Foto: Promo

Pogledajte još