ĐOKOVIĆI PROSLAVILI ROĐENJE TARE: Novak ćerkici posvetio staru srpsku pesmu!

Tata Novak bio je uz suprugu i tokom porođaja, a Jelena je, kao i prošlog puta kada je rodila Stefana, odlučila da se porodi u privatnoj bolnici u Monaku, gde porođaj košta 5.000 evra, a svaki naredni dan 1.000 evra. Novak Đoković nije štedeo novca za svoju suprugu, a veče nakon toga organizovao je proslavu u svom domu, u kojem je okupio kumove i najbliže prijatelje.

Novak je zajedno sa prijateljima slavio do jutra, a društvo je naručivalo pesme sve vreme. U jednom momentu Đoković je naručio poznatu srpsku pesmu "Zlatibore pitaj Taru" i svima je bilo jasno da ju je posvetio ćerkici koja je ugledala svetlost dana – kaže izvor blizak porodici Đoković.

Za to vreme, Novakov otac Srđan Đoković veselio se u restoranu u vlasništvu porodice Đoković u Beogradu. Srđan je okupio nekoliko prijatelja i organizovao večeru u čast unuci Tari. Odmah nakon večere, ujutru se uputio u Monako, kako bi bio uz Noleta i Jelenu u najsrećnijem trenutku.

Srđan je u Monako stigao u ranim jutarnjim časovima i otišao u bolnicu kako bi video snajku, a potom čitav dan proveo sa Noletom i suprugom Dijanom – kaže dalje izvor.

Tokom čitavog dana u dom porodice Đoković u Monaku je stizalo cveće, kao i pokloni za Taru, koje su slali Novakovi i Jelenini dugogodišnji prijatelji iz kneževine na jugu Francuske.

Jelena danima prima pozdrave i čestitke iz čitavog sveta u gradovima u kojima žive prijatelji koje je Nole stekao tokom dugogodišnje karijere – završava izvor.

Nole i Jelena su za mezimicu specijalno opremili veliku sobu u kojoj se trenutno nalaze roze krevet i igračke za bebu. Sve je opremljeno tako da se Tara oseća kao princeza, a roze soba najviše se svidela baki Dijani, koja je navijala da upravo najveća soba u domu Đokovića pripadne malenoj Tari.

Izvor: Blic.rs
Foto: djokernole/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.