KAD PRE? Aca Lukas: Spreman sam za novu ljubav!

Iako je najavljivao da će otkriti svašta o majci svoje ćerke Viktorije, te da će pokušati da dobije starateljstvo nad njom, popularni pevač odustao je od te namere.

To što sam rekao da ću joj uzeti Viktoriju rekao sam pod naletom neverovatnog besa. Sonja je k*rva i veoma loš čovek, stojim iza svega što sam rekao. Moralni kodeksi su joj ravni nuli, ali je dobra majka. Ništa dobro da nije, dobra majka jeste. U to joj nikad nisam dirao, niti ću. Ćerku ću viđati kao i do sada. Tu sam, ne idem nigde – kaže Vuksanović i priznaje da mu se smučio skandal čiji je akter.

Cela ova priča je i meni izašla na nos, da ne pričam o aferi “Lukas” pre ove, koja je mesecima bila aktuelna. Počeću da iskačem iz frižidera, a to mi nikako nije cilj i baca senku na moju karijeru. Ja nisam starleta, ja sam pevač koji ima čime da se pohvali. Sve što sam imao o Sonji rekao sam i iza svake reči, osuđivali to ljudi ili ne, stojim – kaže Aca i dodaje:

Ne povlačim se jer se plašim, nego me je popustila ljutnja i kad sam razmislio o svemu, shvatio sam da nema smisla nastavljati priču. Neću zbog sebe i svog daljeg života. Prešle su se granice, čovek pukne i posle mora da istrpi sve što je sebi napravio – kaže pevač i otkriva da je spreman za novu ljubav!

Svako zaslužuje da krene dalje i ostavi iza sebe ružne stvari. Kod mene ih je, kao što ste imali priliku da ispratite, bilo i previše. Sonja je prošlost. I ona i ja imamo pravo da nastavimo sa nekim drugim i da pronađemo nove partnere. I vama novinarima smo se smučili sa ovim ljubavnicima, ljubavnicama, trouglovima i petouglovima – završava šaljivo Aca.

Popularni pevač sklopio je sporazum o priznanju krivice sa tužilaštvom, iako je posle toga izjavio da nije kriv! On je dobio uslovno deset meseci zatvora, na tri godine provere, i godinu i šest meseci zabrane prilaska Sonji Vuksanović.

U istom danu sud je potvrdio presudu, koja je odmah postala pravosnažna. Za ovo krivično delo zaprećena je kazna od tri meseca do tri godine zatvora.

Izvor: Alo!
Foto: aleksandar_vuksanovic_official/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.