KAD PRE? Aca Lukas: Spreman sam za novu ljubav!

Iako je najavljivao da će otkriti svašta o majci svoje ćerke Viktorije, te da će pokušati da dobije starateljstvo nad njom, popularni pevač odustao je od te namere.

- To što sam rekao da ću joj uzeti Viktoriju rekao sam pod naletom neverovatnog besa. Sonja je k*rva i veoma loš čovek, stojim iza svega što sam rekao. Moralni kodeksi su joj ravni nuli, ali je dobra majka. Ništa dobro da nije, dobra majka jeste. U to joj nikad nisam dirao, niti ću. Ćerku ću viđati kao i do sada. Tu sam, ne idem nigde - kaže Vuksanović i priznaje da mu se smučio skandal čiji je akter.

- Cela ova priča je i meni izašla na nos, da ne pričam o aferi "Lukas" pre ove, koja je mesecima bila aktuelna. Počeću da iskačem iz frižidera, a to mi nikako nije cilj i baca senku na moju karijeru. Ja nisam starleta, ja sam pevač koji ima čime da se pohvali. Sve što sam imao o Sonji rekao sam i iza svake reči, osuđivali to ljudi ili ne, stojim - kaže Aca i dodaje:

- Ne povlačim se jer se plašim, nego me je popustila ljutnja i kad sam razmislio o svemu, shvatio sam da nema smisla nastavljati priču. Neću zbog sebe i svog daljeg života. Prešle su se granice, čovek pukne i posle mora da istrpi sve što je sebi napravio - kaže pevač i otkriva da je spreman za novu ljubav!

- Svako zaslužuje da krene dalje i ostavi iza sebe ružne stvari. Kod mene ih je, kao što ste imali priliku da ispratite, bilo i previše. Sonja je prošlost. I ona i ja imamo pravo da nastavimo sa nekim drugim i da pronađemo nove partnere. I vama novinarima smo se smučili sa ovim ljubavnicima, ljubavnicama, trouglovima i petouglovima - završava šaljivo Aca.

Popularni pevač sklopio je sporazum o priznanju krivice sa tužilaštvom, iako je posle toga izjavio da nije kriv! On je dobio uslovno deset meseci zatvora, na tri godine provere, i godinu i šest meseci zabrane prilaska Sonji Vuksanović.

U istom danu sud je potvrdio presudu, koja je odmah postala pravosnažna. Za ovo krivično delo zaprećena je kazna od tri meseca do tri godine zatvora.

Izvor: Alo!
Foto: aleksandar_vuksanovic_official/Instagram

Pogledajte još