OPET JE NISU PREPOZNALI: Džulija Roberts ponovo u Beogradu

Glumica, koja je za ulogu Erin Brokovič 2001. godine osvojila Oskara za najbolju glavnu žensku ulogu, u restoranu je, prema rečima osoblja, pila kapućino u društvu jednog od sinova, koji je jeo specijalitete od pilećeg mesa.

Nenametljiva, jednostavna i opuštena, Džulija ni ovoga puta nije izazivala pažnju svojom pojavom, a gosti lokala i osoblje je nisu ni prepoznali. Kako su nam rekli, imaju opravdanje za to - jedna od najplaćenijih svetskih glumica postala je plavuša. Ko im je sedeo u restoranu, shvatili su tek kada je na engleskom jeziku zatražila od konobara da plati račun.

Sudeći prema društvenim mrežama, Robertsova je u četvrtak bila u Italiji na reviji modnog brenda "Kalcedonija", pa joj je Beograd bio nadohvat ruke, a u njemu - njen suprug Danijel Moder, koji je već mesec dana u našoj prestonici angažovan kao direktor fotografije na snimanju filma "Ibica".

Ekipa ove romantične "Netfliksove" komedije, predvođena mladim rediteljem Aleksom Ričanbahom, u Beogradu je pronašla mesta koja će u filmu predstavljati Barselonu. Kako saznajemo od izvora bliskih produkciji, Džulijin suprug Danijel Moder i ekipa filma u subotu putuju u Split, kako bi obala Jadranskog mora "glumila" predele čuvenog španskog ostrva - Ibica.

Izvor: Novosti.rs
Foto: YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.