Za četvrtak, 25. februar 2010. godine

BEOGRAD, 25. februara 2010. (Beta) - Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama najviše prostora su posvetili slučaju Šarić, kursu dinara i ekonomiji.

ALO - O odnosima Srbije i Hrvatske "Josipović nazvao Tadića glupim". List pod naslovom "verovali ili ne" piše da je penzioni fond kupio tržni centar "Piramida".

BLIC - O hapšenju u Negotinu "Lekar godinu dana seksualno zlostavljao devojčice". O kursu dinara "Dinar niko ne brani". O tome da Španija podržava stav Srbije govori naslov "Kosovo na skupovima EU samo uz pratnju Unmika".

VEČERNJE NOVOSTI - O proširenju pozitivne liste lekova "250 lekova plaća država". List istražuje: "Šarići oprali kokain". Kursu dinara posvećen je naslov "Zarade do pet dinara po evru".

DANAS - Šef misije MMF za Srbiju "Penzije neće dramatično padati". List najavljuje da "Kušner u ponedeljak stiže u Beograd". Uoči skupa lidera regiona na Brdu kod Kranja "Tirk očekuje i Tadića i Sejdiua". List najavljuje "Benzin od subote skuplji za dinar".

KURIR - List prenosi da su se nedavno upoznali predsednik Srbije Boris Tadić i glumac Džordž Kluni "Borise, lepši si". Intervju sa predsednikom Demokrastke stranke Srbije Vojislavom Koštunicom: "Za Šariće sam čuo iz medija".

POLITIKA - O sporazumu Samostalnih sindikata Srbije sa članovima kluba "Privrednik" u tekstu pod naslovom "Pakt u Šekspirovoj, rat u čaršiji". List saznaje "Međunarodni kredit za zatvore i tužilaštva". O situaciji u Grčkoj: "Grčka paralisana generalnim štrajkom".

PREŠ - O kriminalu "Šarić naredio da oficira MUP dignu u vazduh". List piše da su posle 10 godina opet "Dileri na ulicama". O aferi "Vinograd" "Živković dobio duplo!".

Pogledajte još