NAJAVLJUJE SVADBU NA "SVA ZVONA", A SVE JE FARSA: Kum Maje Volk otkrio pravu istinu o njenoj vezi i venčanju!

Dragoslav Grujičić će biti svedok na venčanju u Atini, ali priznaje da je tu svadbu forsirala njegova prijateljica dok se Grk opirao. On otkriva da od veselja neće biti ništa, već će to biti intimno opštinsko venčanje.

 - Svadbe neće biti niti bilo kakve fešte ni u Beogradu ni u Atini, već će biti obično građansko venčanje u grčkoj prestonici kada se vrate iz Škotske, u septembru. Ja sam joj rekao: Kada već spominješ da sam toliko učinio za tebe, da si sve od mene naučila, red je da ja budem kum. Ona je pristala i mi smo se dogovorili da ja u Atinu odem avionom, budem kum na venčanju i vratim se avionom - u jednom dahu ispričao nam je Gruja, javivši se na Majin telefon koji je u dvorištu njegove kuće zaboravila pred polazak u Atinu.

Gruja kaže da ne postoji obostrana želja za brakom u ljubavnoj zajednici Volkove i Grka Nikosa, kojeg je upoznala putem društvenih mreža:

- Onaj njen Grk je već imao dve svadbe i plaši se toga. On je odbio da bude velike svadbe, spektakla, kako je ona u medijima govorila. Nije hteo, ona ga je forsirala. Stavila ga je pred svršen čin, pa je pristao samo na to da se venčaju. On smatra da su odrasli ljudi i da im to venčanje nije potrebno. Međutim, on je njoj rekao kada su se upoznali da on želi da njihova ljubav bude do kraja života, a Maja je to shvatila kao brak, međutim on nije za to. Ona je htela i u opštini i u crkvi da se venčaju i da to bude veliko slavlje za porodicu i prijatelje, ali na kraju je uspela da ga nagovori da to bude opštinsko u Atini - otkriva za “Blic puls” Majin budući kum.

On nam je kazao i to da je Maja u Grčku otputovala sa ćerkom Milenom, zetom Damjanom i njegovim bratom jer su njih troje dobili posebno zaduženje dok ona i Nikos borave u Škotskoj.

- Da bi svi bili zadovoljni i srećni i da ne bismo povlačili sve naše ljude na sve strane, napravićemo tri slavlja. Prvo slavlje biće u Beogradu. Biće to malo druženje, odnosno moj ispraćaj za mali krug najbližih prijatelja, za decu i rodbinu. Velika posna pravoslavna svadba biće u Atini, građansko i crkveno venčanje održaćemo tamo jer Nikos ima veliku familiju - rekla je Maja za “Hello” i dodala da će na slavlju biti oko pedeset ljudi:

- Treći deo slavlja biće organizovan u Škotskoj. Idemo na krajnji sever, na jedno škotsko ostrvo gde je Nikos pre 20 godina zakopao penkalo u nadi da će se jednog dana vratiti i naći ga. To će biti naš medeni mesec, planiramo da snimimo dokumentarac o tome. Dogovorili smo se da ćemo svake godine odlaziti na to ostrvo da obnovimo zavete, sami nas dvoje, da iznova ovekovečimo našu ljubav - pričala je Volkova, ali je to očigledno bio samo njen san iz koga se vrlo brzo probudila.

Izvor: Blic.rs/Pulsonline.rs

Pogledajte još