NAJAVLJUJE SVADBU NA “SVA ZVONA”, A SVE JE FARSA: Kum Maje Volk otkrio pravu istinu o njenoj vezi i venčanju!

Foto: Instagram/majazmaja59
0

Iako je dramaturg Maja Volk na sva zvona najavljivala veliku mrsnu pravoslavnu svadbu u Grčkoj, od toga nema ništa, otkriva za “Blic puls” njen dugogodišnji prijatelj i budući kum Dragoslav Grujičić Gruja. U razgovoru za naš list popularni učitelj Gruja, koji je Maju podučio spremanju veganske hrane i otkrio joj sve tajne takvog načina života, otkriva da će građansko venčanje biti na Majino insistiranje jer njenom izabraniku Nikosu nimalo nije do toga.

Dragoslav Grujičić će biti svedok na venčanju u Atini, ali priznaje da je tu svadbu forsirala njegova prijateljica dok se Grk opirao. On otkriva da od veselja neće biti ništa, već će to biti intimno opštinsko venčanje.

 – Svadbe neće biti niti bilo kakve fešte ni u Beogradu ni u Atini, već će biti obično građansko venčanje u grčkoj prestonici kada se vrate iz Škotske, u septembru. Ja sam joj rekao: Kada već spominješ da sam toliko učinio za tebe, da si sve od mene naučila, red je da ja budem kum. Ona je pristala i mi smo se dogovorili da ja u Atinu odem avionom, budem kum na venčanju i vratim se avionom – u jednom dahu ispričao nam je Gruja, javivši se na Majin telefon koji je u dvorištu njegove kuće zaboravila pred polazak u Atinu.

Gruja kaže da ne postoji obostrana želja za brakom u ljubavnoj zajednici Volkove i Grka Nikosa, kojeg je upoznala putem društvenih mreža:

– Onaj njen Grk je već imao dve svadbe i plaši se toga. On je odbio da bude velike svadbe, spektakla, kako je ona u medijima govorila. Nije hteo, ona ga je forsirala. Stavila ga je pred svršen čin, pa je pristao samo na to da se venčaju. On smatra da su odrasli ljudi i da im to venčanje nije potrebno. Međutim, on je njoj rekao kada su se upoznali da on želi da njihova ljubav bude do kraja života, a Maja je to shvatila kao brak, međutim on nije za to. Ona je htela i u opštini i u crkvi da se venčaju i da to bude veliko slavlje za porodicu i prijatelje, ali na kraju je uspela da ga nagovori da to bude opštinsko u Atini – otkriva za “Blic puls” Majin budući kum.

On nam je kazao i to da je Maja u Grčku otputovala sa ćerkom Milenom, zetom Damjanom i njegovim bratom jer su njih troje dobili posebno zaduženje dok ona i Nikos borave u Škotskoj.

– Da bi svi bili zadovoljni i srećni i da ne bismo povlačili sve naše ljude na sve strane, napravićemo tri slavlja. Prvo slavlje biće u Beogradu. Biće to malo druženje, odnosno moj ispraćaj za mali krug najbližih prijatelja, za decu i rodbinu. Velika posna pravoslavna svadba biće u Atini, građansko i crkveno venčanje održaćemo tamo jer Nikos ima veliku familiju – rekla je Maja za “Hello” i dodala da će na slavlju biti oko pedeset ljudi:

– Treći deo slavlja biće organizovan u Škotskoj. Idemo na krajnji sever, na jedno škotsko ostrvo gde je Nikos pre 20 godina zakopao penkalo u nadi da će se jednog dana vratiti i naći ga. To će biti naš medeni mesec, planiramo da snimimo dokumentarac o tome. Dogovorili smo se da ćemo svake godine odlaziti na to ostrvo da obnovimo zavete, sami nas dvoje, da iznova ovekovečimo našu ljubav – pričala je Volkova, ali je to očigledno bio samo njen san iz koga se vrlo brzo probudila.

Izvor: Blic.rs/Pulsonline.rs

Foto: Instagram/majazmaja59

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.