KRIZA U BRAKU KRALJA NARODNE MUZIKE: Šaban i Goca pred razvodom?!

Nekrunisani kralj narodne muzike već mesecima ne živi u porodičnoj kući na Dedinju sa suprugom Gordanom, već dane provodi u vikendici u Krčedinu.

Prema rečima dobro obaveštenog izvora, Goca je odavno digla ruke od Šabana, kojem pod stare dane očigledno prija društvo mlade koleginice Ivone Negovanović Cuce.

- On je već mesecima u Krčedinu i tamo živi. Porodicu gotovo da i ne viđa. U goste mu jedino dolaze prijatelji i saradnici, a najviše vremena provodi s pevačicom Cucom, s kojom je veoma blizak već godinama - kaže izvor blizak pevaču i dodaje:

- Porodica je razočarana Šabanovim ponašanjem, pošto ih zapostavlja. On čak retko viđa i ćerke i sina, ali i unuke. Goca je žena koja je oduvek brinula o kući i pokušavala da porodica bude na okupu, ali je i ona uvidela da od toga nema ništa i da će se zbog nerviranja samo razboleti. Prihvatila je činjenicu da se Šaban mnogo promenio i da sada ima neke druge prioritete u životu, ali je najviše boli to što on sve manje vremena provodi s naslednicima njihove dece - rekao je izvor.

Goca se u poslednje vreme na slavljima njihovih zajedničkih prijatelja pojavljuje sama, što ranije nije bilo pravilo, nego je svuda išla sa Šabanom. Takođe, Šaulić je nedavno napunio 66. godinu, ali rođendan nisu obeležili, što je takođe potvrdilo sumnju mnogih njihovih prijatelja da je taj brak zapao u ozbiljnu krizu.

Šaulić je potvrdio da živi u Krčedinu i da se tamo oseća lepo.

- Evo me u Krčedinu, pecam i uživam. Ovde imam svoj mir i zadovoljstvo. U Krčedinu su moji čamci i drugari, a moja kuća je u Beogradu. Tamo su mi žena i deca. Ali, naravno, volim svoju vikendicu - rekao je Šaban novinarima.

Inače, nekoliko godina unazad javnost bruji o tome da je Šaban u ljubavnoj vezi sa Cucom, a tu vezu pratili su brojni skandali, optužbe i klevetanja. Šaulićeva supruga Goca je sve to dostojanstveno podnela i pokušala da očuva zajednicu, budući da imaju veliku porodicu. Međutim, očigledno je shvatila da je sada svemu došao kraj i da svako treba da nastavi svoj život.

Izvor: Kurir
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još