VEĆ DOBILA KUĆU I LOKALE: Sonja traži od Lukasa i poslednji dinar

Priča vezana za razvod Ace Lukasa i Sonje Vuksanović još uvek ne jenjava. Lukas je Sonji poklonio kuću vrednu 700.000 evra, lokale i automobil, ali njoj to nije bilo dovoljno, već je želela da joj on izmiri sve moguće troškove.

- Sonja je imala niz zahteva za Acu, a išla je dotle da je tražila i da za njenu ćerku Sofiju nastavi da plaća školarinu, koja iznosi 3980 evra godišnje. Osim toga, na mesečnom nivou je tražila 500 evra za dadilju, 300 evra za obezbeđenje, 180 za prevoz malene Viktorije, 1000 evra za mesečne Viktorijine potrebe i 350 evra mesečno za zdravstveno osiguranje. Na gomilu nerealnih zahteva, Lukas joj je poručio da školarinu za njenu ćerku Sofiju više neće plaćati - tvrdi izvor.

- Rešila je da mu uzme zadnji dinar iz džepa, počela je s mesečnim zahtevima, a boga pitaj šta će još smisliti da bi mu izvukla što više novca. Zato je i blokirala Viktoriji telefon da se ne čuje sa ocem kako bi ga emotivno uslovljavala, ali on je rešio da ovog puta ne popusti i da zakonskim putem traži svoja prava.

Lukasov advokat Miljkan Karličić je potvrdio da je Vuksanović već bio galantan kada je podela imovine u pitanju, ali nije želeo da komentariše detalje daljih Sonjinih zahteva, koji su očito epilog njegove velikodušnosti.

- Istina je da je Aleksandar već poklonio kuću, lokale, automobil i firmu Sonji Vuksanović, ali ne bih zaista ulazio u ostale zahteve koje je imala. Gospodin Vuksanović je sada koncentrisan na epilog krivičnih prijava za emocionalno zlostavljanje malene Viktorije i ishod predloga za donošenje privremene mere o zabrani izvođenja male Viktorije iz Srbije bez pisane saglasnosti oca. U tom smislu čeka reakcije tužilaštva, policije i Centra za socijalni rad Novi Beograd - poručio je Lukasov zastupnik.

Izvor: Srpski telegraf
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.