KRAH ROMANSE PEVAČICE I BIZNISMENA: Aleksandra Radović ostavila dečka posle dve godine veze

Tek što se saznalo za dvogodišnju ljubav između pevačice i biznismena Srđana Stojanovića, njihova romansa je završena. Aleksandra Radović je pre mesec dana stavila tačku na njihovu vezu nakon razgovora sa vlasnikom prestižnog beogradskog restorana i tako se od njega rastala u miru.

Prema rečima izvora dobro upućenog u život Radovićeve i Stojanovića, oni su ostali u dobrim odnosima i na rastanku nije bilo ružnih reči.

- Poslednjih nekoliko meseci Aleksandra i Srđan su imali različita mišljenja i stavove po mnogim pitanjima. Srđan je želeo da on i Aleksandra vezu ovekoveče na papiru i venčaju se bez pompe i tarapane, ali ona to nikako nije želela. Sa druge strane, Aleksandra je sve češće razmišljala o rastanku zbog čega su na kraju seli da razgovaraju o svemu. Nakon razgovara koji je trajao nekoliko sati, uvideli su da ne gledaju isto na budućnost i da zahladneli odnosi među njima nisu samo prolazna kriza. Pevačia je tada rekla da bi najbolje bilo da se rastanu i poručila Srđanu da je sigurna u svoju odluku. Iskreno mu je rekla da je besmisleno da nastavljaju agoniju jer su emocije ugašene - kaže izvor blizak ugostitelju i dodaje:

- Iako nisu imali velikih nesuglasica i svađa, oboje su svesni da na brak ne gledaju istim očima. Srđan je mirno prihvatio činjenicu da sve ono što su gradili dve godine pada u vodu. Dogovorili su se da ostanu u kontaktu. On joj je rekao da ne želi da je izgubi kao prijatelja, što je ona prihvatila jer je uz njega mnogo toga prošla poslednje dve godine. Bez obzira na dogovor da se rastanu, oboje su to teško podneli. Aleksandra je na časove u svoju školu pevanja dolazila neraspoložena dok se Srđan retko pojavljivao u svom restoranu. Pevačica je tek pre nekoliko dana počela da vodi uobičajen način života, ovog puta bez Srđana. Koliko god da joj je neobično jer su dugo bili nerazdvojni, ona nijednog trenutka nije posumnjala u odluku da ga ostavi - završava izvor upućen u celu priču.

Srđan iza sebe brak i otac je troje dece dok Radovićeva iz veze sa Aleksandrom Zeremskim ima ćerku Ninu.

Aleksandra je u nedelju napunila 43 godine, a svoj rođendan proslavila je u društvu prijateljica među kojima je bila i voditeljka Marija Radmanović. Slavljenica je drugarice okupila u jednom restoranu na Vračaru gde su uz hranu i piće nazdravljale do duboko u noć. Srđan joj je mobilnim telefonom čestitao rođendan, ali nije bio pozvan na slavlje.

Izvor: Blic
Foto: alexandradovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.