POKAJALA SE! Tanja Savić: Mnogo grešaka sam u životu napravila

Međutim, pevačica priznaje da je jedno vreme zbog posla zapostavila sinove, zbog čega se sada kaje, ali se i trudi da grešku ispravi.

- Meni se nekako obilo o glavu to ostavljanje dece dok su bila mala, pošto sam kasnije imala dosta problema u vaspitavanju. Videlo se da im je falila majka. U tom trenutku nisam toliko razmišljala, mislila sam - paziće ih dadilja, ali kad su već stasali u dečake, shvatila sam šta sam propustila, zato sam se sada više posvetila njima i želim sve da nadoknadim. Patila sam kada sam ih ostavljala zbog nastupa, nisam se skidala sa telefona samo da ih čujem, tako da sam presekla i rekla: „Bolje da ja njih držim na oku i da su uz mene - kaže Tanja, koja se nedavno iz Australije, odakle je njen suprug Dušan, vratila u Srbiju radi promocije nove pesme „Oči boje viskija”.

Ona kaže da je suprug Dušan u svemu podržava, iako ne voli medijsku pažnju.

- Teško je podneo to što sam odlučila da ostanem u Srbiji, ali je ovde sa mnom, što dokazuje koliko me voli. Neprijatelji i bivši saradnici pljuvali su nas neko vreme, pa smo mi zbog toga najviše zaratili sa medijima. Toliko sam bila ogorčena na njih zato što su slušali jednu stranu priče, koja nije bila istinita, da sam zato tužila pojedine medije - kaže pevačica, koja tvrdi da nije ljubomorna.

- Dušan ide na masažu, pa mi se pohvalio kako ga je masiralo osam ženskih ruku, tada sam malo poludela, nije mi bilo dobro, ali šta da radim. Rekla sam mu da hoću i ja na masažu, ali kod muškarca - šaljivo kaže folk zvezda.

Ona otkriva i da je izgladila odnose sa majkom i ocem, koji su je često prozivali u medijima.

- Mnogo grešaka sam napravila, ali sam i mnogo pouka izvukla. Ranije sam zapostavljala porodicu, pogotovo majku i oca, a u stvari je život jedan i oni su nas stvorili, ja ih mnogo volim i svaki put im se vraćam - objašnjava Tanja i dodaje da su njeni roditelji prihvatili zeta.

- U novinama se pisalo da se on i ja svađamo, pa su poverovali u tu priču i nikako nisam mogla da im objasnim da je tu dosta laži, ali njima je najbitnija moja sreća, pa ako je meni dobro s njim, onda su i oni za njega - kaže ona.

Izvor: Alo!
Foto: Tanja Savic/Facebook

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.