IVANA MIHIĆ O MAJČINSTVU: Nisam htela da usvojim dete, želela sam svoje

Ona uživa u vezi sa svojim izabranikom kog ne želi da otkriva javnosti, a na pitanje da li su razmišljali da usvoje dete, Ivana kaže:

- Ne, nisam razmišljala, želela sam da rodim svoje dete. Svakako, izuzetno poštujem ljude koji se odluče na takav odgovoran i human potez - rekla je Ivana.

Na pitanje kako joj je u vezi sa partnerom, ona je samo kratko odgovorila, ne želeći da otkriva identitet svog izabranika.

- Srećna sam.

Na pitanje da li ima još nekih neostvarenih želja osim one da nije postala majka, Ivana kaže:

- Postoji bezbroj želja! Čovek je živ dok želi nešto! Evo, na primer, volela bih da se sjajna serija "Gore-dole", koja se trenutno reprizira u za nju neprimerenom terminu u devet sati ujutru, kad veće gledalište nije u mogućnosti da je vidi, emituje u večernjem terminu. Iako serija nije nova, teme koje tretira su vrlo aktuelne. Dobijam bezbroj poruka gledalaca koji postavljaju isto pitanje: Zašto se ne reprizira uveče? Da ne pominjem kakva veličanstvena grupa glumaca igra, a mnogih, nažalost, više nema među živima. Možda bi urednici na RTS-u mogli da razmotre ideju da se repriziranje ovako moćnih poduhvata i u umetničkom i u produkcionom smislu prebaci na Drugi program RTS-a, i to u večernji termin. Na taj način bi se omogućilo širem auditorijumu da ih gleda - poručuje glumica.

Izvor: Blic
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još