IVANA MIHIĆ O MAJČINSTVU: Nisam htela da usvojim dete, želela sam svoje

Ona uživa u vezi sa svojim izabranikom kog ne želi da otkriva javnosti, a na pitanje da li su razmišljali da usvoje dete, Ivana kaže:

Ne, nisam razmišljala, želela sam da rodim svoje dete. Svakako, izuzetno poštujem ljude koji se odluče na takav odgovoran i human potez – rekla je Ivana.

Na pitanje kako joj je u vezi sa partnerom, ona je samo kratko odgovorila, ne želeći da otkriva identitet svog izabranika.

Srećna sam.

Na pitanje da li ima još nekih neostvarenih želja osim one da nije postala majka, Ivana kaže:

Postoji bezbroj želja! Čovek je živ dok želi nešto! Evo, na primer, volela bih da se sjajna serija “Gore-dole”, koja se trenutno reprizira u za nju neprimerenom terminu u devet sati ujutru, kad veće gledalište nije u mogućnosti da je vidi, emituje u večernjem terminu. Iako serija nije nova, teme koje tretira su vrlo aktuelne. Dobijam bezbroj poruka gledalaca koji postavljaju isto pitanje: Zašto se ne reprizira uveče? Da ne pominjem kakva veličanstvena grupa glumaca igra, a mnogih, nažalost, više nema među živima. Možda bi urednici na RTS-u mogli da razmotre ideju da se repriziranje ovako moćnih poduhvata i u umetničkom i u produkcionom smislu prebaci na Drugi program RTS-a, i to u večernji termin. Na taj način bi se omogućilo širem auditorijumu da ih gleda – poručuje glumica.

Izvor: Blic
Foto: Hello!/Arhiva

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.