VIKTORIJA PROGOVORILA O PAKLU KROZ KOJI PROLAZI: Otac moje ćerke hoće da me otera u ludnicu

Kako je otkrila, za prvog muža se udala posle samo deset dana.

- Poveli smo kuma, kumu i onako u košuljama i farmerkama otišli da se venčamo. Niko nije znao za to, ni moj brat, ni tata, ni mama - ispričala je Viktorija koja je istakla da su se super slagali, sve dok nije došao rat.

- Počeo je rat i krenuo raspad sistema, između mame i žene, žene i droge i izabrao je drogu! Ni dan danas ne znam gde je - otkrila je Viktorija kojoj su u jednom trenutku javili da joj je muž mrtav. Ali...

- Već sam ga isplakala, ali on se ne javlja da to pobije, ma kakvi, krio se od dugova, od svega. I čujem da su ga sreli u Drajzerovoj, kakav dečko... - ispričala je Viktorija.

Posle tog iskustva, usledio je život sa drugim, nevenčanim suprugom. Ni ta ljubav nije prošla slavno.

- I onda sretnem tatu moje Tare. Preduzimač, kršan, ćuti. Pomislim: "Volim ove što ćute... a između mudrosti i gluposti mala je granica. A poznavao je muziku, bilo mi je bitno da bismo imali o čemu da pričamo. I kaže on meni: "Rodi mi dete i ja mu rodim". Znali smo se godinu dana, obećavao je da će biti otac najbolji na svetu. Pristanem i ladno ostanem trudna, kako sam se porodila tako sve sama. Nisam htela da se udam - ispričala je pevačica.

Njen drugi suprug nije mnogo vodio računa o njima, usledila je bitka za imovinu, za alimentaciju i normalan život.

- Ona je rasla sama, sa mnom. Završila srednju školu, izgurali smo sve to. Tada nisam mogla ni da radim. Kod babe nije htela ni dan da bude. Nije htela ta ni u školicu, nisu je zanimale drugarice. A on ni rođendan ne čestita. Rekao je mojoj ćerki. "Dok ti majku ne oteram u ludnicu neću da stanem!", što i nije daleko. Ne uzimam alimentaciju, ne tužim ga. A on pravi razne probleme, pa neće da potpiše da je vodim na letovanje. A meni je samo bitno da se spoje. A nju sad ne mogu da smirim, ušla je u tu fazu... Kaže: "Nikad nije bio tu za mene!" Ni na matursko nije hteo da je vodi. Kaže mi: "Strpaj ga u zatvor da ne izađe..." - ispričala je Viktorija, a onda objasnila da je njena ćerka koja ima 19. godina sada u fazi da se udaje i pravi decu.

Izvor: Blic
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.