VAPIANO: Svežina Mediterana pronašla je novo mesto

Upravo u tome je jedna od tajni VAPIANO restorana koji 30. septembra svoja vrata otvara na novoj lokaciji, u Rajićeva šoping centru na samo nekoliko koraka od Kalemegdana.

Lagana pasta PESTO BASILICO, sveža salata MISTA DELLA CASA ili zdrav i ukusan rižoto POMODORO E GAMBERETTI uz čašu dobrog vina je preporuka za sve vas koje želite da živite zdravije, srećnije i ispunjenije.

Pored svežih i kvalitetnih sastojaka, u zdravom načinu života, važnu ulogu ima i način na koji se hrana priprema, pa ćete baš zbog toga drage dame u novom Vapiano restoranu moći da uživate i posmatrajući najveće majstore svog zanata kako samo za vas stvaraju vrhunska kulinarska dela u skladu sa vašim ukusima.

Pored neodljivih zalogaja, uživaćete i u novom, osveženom dizajnu enterijera Vapiana, sačinjenom i od drvenih stolova koji su kao stvoreni za okupljanje i druženje, kreirani sa ciljem da vam pruže osećaj topline prijateljskog doma. Drvo masline, kao poseban dekor svakog Vapiano restorana, odmaraće vam oči, a prijatna lica Vapianista će učiniti da se uvek osećate dobrodošli.

Ako do sada niste, imate priliku da osetite duh Mediteranana novoj lokaciji, u samom srcu Beograda i da uživate u kuhinji koja odiše svežinom i ukusima koji osvajaju i srce i dušu.

Budite zdrave, srećne i ispunjene uz VAPIANO.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.