Džon Vojt se pomirio sa ćerkom

LOS ANĐELES, 26. februara 2010. (Beta) - Džon Vojt je presrećan što se posle niza godina pomirio sa ćerkom, Andželinom Džoli i što je napokon prvi put video unuke.

"Bilo je divno provesti vreme s Andželinom i Bredom i decom", rekao je Vojt za sajt Radar onlajn. "Toliko dugo sam čekao da zagrlim unuke, bilo je divno, oni su najlepša i najljupkija deca i ne govorim to samo zato što sam njihov deda, nego zato što su zaista nešto posebno", izjavio je glumac koji se proslavio u filmu "Ponoćni kauboj".

Andželina Džoli je 2001. prekinula sve kontakte s ocem, pošto je prethodno izašla u javnost sa pričom da je Vojt varao njenu majku, a on uzvratio naglas izgovorenim razmišljanjem da bi trebalo preispitatti mentalnu stabilnost njegove ćerke, kad je ona odlučila da usvoji prvo dete, Medoksa.

Vojt je sada rekao da je susret njih dvoje već nego vreme ugovaran i da je on pre izvesnog vremena u kontaktu, telefonom i elektronskom poštom, sa ćerkom. "Već neko vreme smo radili na potpunom pomirenju. Endži je morala da odluči kada je vreme da me uvede u njihove živote i na kraju je odlučila da je taj trenutak stigao", objasnio je glumac.

Otac i ćerka su se sreli u Veneciji gde ona trenutno snima film sa Džonijem Depom.

Pogledajte još