U DRUŠTVU KOLEGA I PRJATELJA: Mirza Šoljanin predstavio spot za pesmu "Oprosti"

Na beogradskom splavu "Port by Community", Mirza Šoljanin je okupio najbliže saradnike i prijatelje, kako bi im premijerno prikazao novi spot. Među njima su se našli i Dženan Lončarević, Vesna Dedić, Boris Režak i mnogi drugi.

Prisutni nisu krili oduševljenje novom pesmom i Mirzinim glasom, koji je na najbolji način doneo priču o tome šta se dogodi kada dođe kraj jednoj ljubavi, kada je potrebno reći "Oprosti...".

- Nije lako reći "Oprosti", ali kada se izgovori u pravom trenutku, onda to nije nimalo teško. Reč "Oprosti" treba čuvati, dase ne bi istrošila vremenom - kaže Mirza o poruci koju nosi njegova nova pesma.

Muziku i tekst singla "Oprosti" napisao je Dino Muharemović, a aranžman pesme potpisuje producent Mahir Sarihodžić, koji stoji iza najuspešnijih albuma pevača poput Dina Merlina i Aleksandre Radović.

Pesmui prati spot koji je režirao Safet Hadžimusić, dok je za montažu bio zadužen Radoš Jovanović. Spot za pesmu "Oprosti" realizovan je uz podršku kompanija "Euroasfalt" i "Mrvica". Pored Mirze, u spotu se pojavljuje i model Jasna Saletović.

Foto: Antonio Ahel

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.