ŽIVOTNA DRAMA KALINE KOVAČEVIĆ: "Bila sam klinički mrtva"!

Glumica Kalina Kovačević (34) preživela je pravi pakao 2011. godine, nakon porođaja s ćerkom Mionom. Naslednica glumice Ljiljane Blagojević i reditelja Siniše Kovačevića doživela je kliničku smrt, a kasnije nije mogla da uživa u najlepšim životnim trenucima jer je strahovala za svoj život.

- Sa 27 godina sam doživela kliničku smrt i četiri nedelje bila u bolnici. To je bilo zaista traumatično iskustvo - poverila se Kalina voditeljki Nataši Pavlović u emisiji „Praktična žena“.

Šest meseci borbe

Glumica kaže da joj je sudbina tada bila naklonjena jer je uspela da pobedi smrt. Njena borba, otkrila je, trajala je čak šest meseci.

- Posle porođaja sam dobila sepsu. Nije se znalo hoću li preživeti. Na sreću, uspela sam da se izborim i kasnije svoje zdravstveno stanje dovedem u red. U tom trenutku nisam želela da govorim o tome jer sam samo mislila na sebe i svoje dete, za koje nisam želela da ostane bez majke. Bilo je vrlo traumatično jer sam jedva ostala živa - ispričala je Kovačevićeva jednom prilikom.

Živi punim plućima

Ona je objasnila i kako danas gleda na taj period.

- Promena je neverovatna. Kad dođeš u takvu situaciju, shvatiš koliko su neke stvari zbog kojih si se ranije nervirao nevažne - naglasila je popularna glumica i nastavila:

- Osim toga, kada zaista dođeš u situaciju da se boriš za svoj život, shvatiš koliko nisi povlašćen. Svi mi mislimo da tako nešto ne može nama da se dogodi, a u stvari i te kako može. Shvatila sam da ne mogu da životarim, nego da svaki trenutak treba da živim punim plućima i da ni u jednom trenutku ne pristajem na stvari koje mi ne prijaju. Danas svi živimo brzo, ali ne smemo dozvoliti da makar i deset minuta dnevno ne izdvojimo za sebe i svoje zdravlje - završila je Kalina priču o svom dramatičnom iskustvu.

Podrška

Mama i tata su bili moja snaga

Kalina Kovačević je rekla da su joj majka Ljiljana i otac Siniša pružili najveću podršku, kao i tadašnji suprug Rade Ćaldović.

- Oni su, pored ćerke, bili moja snaga. Mama je non-stop bila uz mene, kao i tata. To mi je mnogo značilo, ali i pomoglo u najtežim trenucima. Hvala bogu, to iskustvo je iza mene - objasnila je Kalina.

Izvor: Kurir.rs

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.