PONOVO BEZ PORODICE: Ćerka i roditelji Nataše Bekvalac neće prisustvovati njenom venčanju

Nataša Bekvalac izgovoriće sudbonosno "da" izabraniku Luki Lazukiću na svoj rođendan, 25. septembra, a kao i prethodna dva građanska braka, i ovaj će sklopiti bez prisustva roditelja, ali i bez ćerke Hane!

Panonska barbika se užurbano priprema za svadbu, koja će biti u luksuznoj vili na Ibici za tačno trideset ljudi, a Nataša je odlučila da ćerku ne povede na venčanje, jer joj je bitnije da ona ostane u Beogradu kako ne bi zapostavila obaveze u školi. Pevačica će otputovati nekoliko dana pre venčanja na Ibicu, gde će organizovati devojačko veče, dok će ostali Natašini i Lukini gosti doputovati na ovu destinaciju tačno na dan svadbe.

- Luka i Nataša su razgovarali o tome i shvatili su da je najbolje da ne vode decu. Iako je prvobitna ideja bila da se na venčanju pojave Hana i njegova ćerka iz prvog braka Ira, njih dvoje su se ipak dogovorili da odustanu od te zamisli. Hani je počela škola, a Nataša ne želi da ona propušta obaveze koje ima. Devojčicu će čuvati Natašini roditelji, koji takođe neće prisustvovati venčanju, na kojem će od najbližih članova porodice biti samo sestre - kaže izvor.

Muzička zvezda nije uspela da sakrije od javnosti da će uploviti u treći brak, ali je i više nego očigledna njena sreća što će na proleće Luki roditi ćerku.

Glavni problem Nataši trenutno predstavlja odabir haljine za venčanje. Iako se pisalo kako je već pronašla savršenu venčanicu, to zapravo nije tako. Pevačica je angažovala sve bliske prijateljice da se uključe u potragu za savršenom belom haljinom.

- Vrlo je moguće da će njena sestra Kristina, koja je inače zadužena za Natašine stajlinge tokom medijskih pojavljivanja, sašiti haljinu za nju - kaže izvor.

Iako je u poslednje vreme dežurni kritičari prozivaju zbog toga što se udaje po treći put, Nataša ne pridaje previše značaja tome.

- Njoj je najvažnija sreća njene ćerke Hane. Iako ima samo deset godina, ona je veoma zrela i samostalna devojčica. Obožava svoju majku i podržava svaku njenu odluku. Nataša je sa njom uvek pričala o svemu, tako da je Hana uvek znala Natašine planove koji su uticali i na njen život. Luka joj se veoma dopada i odmah ga je zavolela. Njih dvoje se odlično slažu, a Hana je presrećna što će uskoro dobiti sestru - dodaje izvor.

Podsećanja radi, Nataša i Luka upoznali su se pre nekoliko godina u tom poznatom letovalištu, ali je tada sudbina umešala prste i Luka je saznao da sa tadašnjom devojkom očekuje bebu. Ipak, nekoliko godina kasnije slučajni susret u jednom beogradskom lokalu bio je i više nego dovoljan razlog da njih dvoje ostanu zajedno i za kratko vreme objave da čekaju prinovu, te da će se venčati.

Izvor: Alo!
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.