LJOVISNA SE VRAĆA NA MALE EKRANE: Udata je za kolegu i sa ćerkom ulazi u rijaliti

Došla je u jugoslovenske domove posredstvom tadašnjeg Trećeg kanala tačno pre dve decenije (9. septembra 1997) i za kratko vreme postala jedna od omiljenih junakinja latinoameričkih telenovela. Mada nije uspela da sa trona gledanosti skine svoju prethodnicu, voljenu nam "Kasandru", Skarlet Ortis (43) kao Ljovisna u istomenoj legendarnoj seriji uz Veroniku Kastro, Lusero i Eriku Buenfil zaslužna je što su se srceparajuće TV priče odomaćile na ovdašnjim prostorima.

Za crnokosu venecuelsku glumicu bila je to prva i glavna uloga u telenoveli, sa kojom je započela uspešnu televizijsku karijeru. Posle "Ljovisne" nestala je sa naših malih ekrana, svrativši tek ponekad na lokalne TV stanice u nekoj seriji, ali šira publika u Srbiji nikad je nije zaboravila. Ova lepotica i dalje niže uspešne role u telenovela. Doduše, ne baš toliko često od kada je pre desetak godina zasnovala porodicu sa kolegom Đulom Burkleom, sa kojim ima sedmogodišnju ćerku Barbaru Brijanu.

- Tokom 20 godina karijere odigrala sam mnoge uloge koje su mi pomogle da upoznam sebe i sazrim kao ličnost, ali tek kada sam se ostvarila kao majka mogla sam za sebe da kažem da sam postala kompletna osoba. Spoznala sam šta znači predanost bez kompromisa, ljubav bez granica i odricanje bez žaljenja. Čudno je to koliko vam sa dolaskom deteta druge stvari, za koje biste ranije stavili ruku u vatru, postaju nevažne. Jedina preokupacija u životu vam je želja da malo biće podignete na noge i naučite ga pravim vrednostima. Nisam opsesivna majka, ne namećem ćerki svoje želje i prohteve. Nastojim da ima mogućnost izbora. Učim je od malena da razmišlja svojom glavom - otkriva Skarlet, koja sa porodicom živi u Majamiju.

Na pitanje da li bi podržala ćerku ukoliko bi poželela da krene maminim i tatinim stopama, Skarlet odgovara da Barbara trenutno mašta da jednog dana postane pevačica.

- Ne odvaja se od mikrofona i svakog dana pravi karaoke takmičenje. Još je mala da bismo znali čime želi da se bavi kad poraste. Ja sam u njenim godinama sanjala da budem veterinar, studirala sam sociologiju, a vidite gde sam završila. Život je čudo - poručuje popularna glumica.

Skarlet je nedavno otputovala u Los Anđeles, gde će naredna četiri meseca sa ćerkom Barbarom učestvovati u petoj sezoni rijalitija "Bogata, slavna, Latina". Reč je o projektu na španskom jeziku nastalom po uzoru na američki rijaliti hit "Prave domaćice", čija je premijera zakazana za 18. septembar.

- Baš kao što bi trebalo da pazimo šta želimo da nam se to ne bi ostvarilo, tako ne treba govoriti da neke stvari ne bismo nikad radili kako nas ne bi sačekale iza ćoška. Meni se upravo to dogodilo. Rekla sam pre nekoliko godina da ni po koju cenu ne bih učestvovala u rijalitiju, a uskoro ću svoju privatnost izložiti gledaocima. Ne plašim se loših rekacija, dovoljno sam samosvesna da bi me ružni naslovi zaboleli - završava Ortisova.

Izvor: Novosti
Foto: ortizscarlet/Instagram

Pogledajte još