VIVO SHOPPING PARK JAGODINA PROSLAVIO 3. ROĐENDAN REVIJOM SUZANE PERIĆ I NASTUPOM NEVENE BOŽOVIĆ

Početak programa bio je namenjen najmlađima, sa dečijom predstavom „Pipi Duga Čarapa“ i kreativnom radionicom „Moja prva kreacija“na kojoj je Suzana Perić svoje znanje i kreativnost prenela najmlađim posetiocima Vivo Shopping Parka.

Usledio je nastup Nevene Božović, koja je, uz već poznate numere "Pogledaj me", "Siesta", "Čujem dadolaziš u grad" gostima otpevala i svoj novi hit "Jasno mi je".

Vrhunac večeri bila je revija Suzane Perić koja se u Jagodini predstavila prvi put kolekcijom "Nebo je granica". Kolekciju prikazanu u Vivo Shopping Parku čine duge, romantične haljine, namenjene, kako sama kreatorka kaže, "samoverenim, modernim ženama, koje znaju da snagom svoje volje mogu da pomere granice".

Svedeni modeli haljina i suknji u crnim i zemljanim tonovima deo su kolekcije koju Suzana Perić priprema za sezonu jesen/zima 2017/2018, a koju je mnogobrojna publika u Jagodini imala priliku da premijerno pogleda. Poseban pečat reviji dale su specijalne gošće na pisti, glumice Jelena Gavrilović i Iva Štrljić, dok je program vodila Snežana Dakićs.

Pogledajte još