BOBAN I MILICA MARJANOVIĆ ODUŠEVILI BRITANCE: Razlika u visini izazvala pažnju Dejli Mejla

Boban Marjanović je zanimljiv gde god da se pojavi i uvek je u centru pažnje zbog svoje visine i gabarita.

Srpski centar sa svojih 222 centimetra visine je izazivao i ogromnu pažnju tokom Eurobasketa, gde je bio jedan od najboljih igrača srpske reprezentacije na putu do finala i osvajanja srebrne medalje.

Njegove igre i neobična pojava su čak izazvale i pažnju ostrvskih medija koji su poslovično nezainteresovani za košarku, a posebno im je upala u oči razlika u visini između Bobija i njegove supruge Milice.

Upravo tim povodom je poznati "Dejli mejl" uradio intervju sa Milicom Marjanović u kome je ona pričala o tome kako je biti u braku sa košarkaškom zvezdom, ali i čovekom toliko višim od nje.

- Moram priznati da zaista volim da čitam komentare koje ljudi pišu o razlici u visini između mene i Bobana. Neki su toliko smešni da mi krenu suze. Naravno, da ima i negativnih, ali kada je osoba srećna i zadovoljna s onim što ima, onda ne obraća pažnju na takve komentare - rekla je Milica Marjanović.

Njih dvoje su zajedno više od decenije, a u braku su tri godine i imaju troje dece

Kada je reč o tome kako uspevaju da se usklade i provode zajedničke trenutke, s obzirom na Marjanovićeve obaveze u klupskoj sezoni, supruga centra Detroita ističe da je već navikla da Boban većinu važnih porodičnih momenata propušta zbog svojih profesionalnih obaveza.

- U početku mi je najviše smetalo što nikada ne možemo da nešto isplaniramo, jer nikada nismo znali njegov raspored unapred. Međutim, vremenom sam razvila sposobnost da predvidim, tako da sada znam kada mogu da očekujem slobodan dan. Navikla sam se, jer rođendani, godišnjice, proslave generalno prolaze bez Bobana. Ali to su sitnice, jer ja stavljam Bobanove potrebe na prvo mesto, tako da je kući okružen pozitivnom energijom i na taj način i mi doprinosimo njegovim igrama - rekla je Milica za ovaj medij.

Izvor: Espreso.rs
Foto: Instagram/bobimarjanovic13

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.