DA LI JE OVO MOTIV ZA UBISTVO JELENE: Htela je da ih ostavi i odvede ćerku? Prijateljici se požalila da želi da ostavi Zorana!

Maltene iz sata u sat cure i pojavljuju se neki novi detalji i momenti u vezi sa ubistvom pevačice Jelene Marjanović pre godinu i po dana, za koje je nedavno osumnjičen i uhapšen njen bivši suprug Zoran Marjanović.

Sada se u javnosti pojavio i izvor koji navodi šta je moglo da bude potencijalni motiv zločina, a to je ljubomora, posesivnost i opterećenost osumnjičenog.

- Mesec dana pre ubistva, Jelena se na jednom nastupu posvađala sa mužem i nakon svirke nije otišla u dom Marjanovića, već kod svoje majke. Sutradan se prijateljici požalila da želi da ga ostavi, da ne može više da izdrži - prenose beogradski mediji reči neimenovanog izvora.

Kako navodi, pevačica je vremenom navukla bes čitave porodice na sebe.

- Još pre nego što je rešila da ih napusti sa Janom, ona je htela da se odvoje od svekra i svekrve, ali je Zoran to godinama odlagao. Zoranovi roditelji su bili ogorčeni na Jelenu zbog svega, a kada su čuli da želi da sa sobom povede Janu, pevačici se život pretvorio u košmar. Nažalost, pre nego što je uspela da se izbavi i nađe svoj mir, pronađena je mrtva u kanalu - kaže izvor.

Za ubistvo je osumnjičen Zoran, ali policija veruje da su mu i ostali ukućani pomagali u tome.

- Sigurno je imao saučesnika, ovakav zločin nije mogao da izvrši sam. Neko iz porodice mu je pomogao u tome, a nema sumnje da su ga svi podržali - objašnjava izvor.

Kako su ispričale Jelenine prijateljice, Zoran je bio gazda kako u poslu, tako i u vezi. Mešao se u sve i morao je za sve da se pita.

- U početku je bilo sve u redu, ali je onda Zoranova prava ličnost počela da izbija na površinu. Jelena je sve uložila u posao, ali on to nije mogao da podnese. Mislio je da je gazda i da sve treba da bude pod njegovom kontrolom. Pravio je ljubomorne scene, histerisao, nije joj pružio nimalo prostora za dokazivanje.

Kako navodi, u početku je bes i ljubomoru krio pred ostalima, ali vremenom nije obraćao pažnju ni na koga.

- Nije mogao da izdrži da ona uspe u bilo čemu. Izmišljao je sve i svašta, pitao ju je za sve njene prijatelje i poznanike, čak i za one koje je i sam poznavao, a s kojima je Jelena odrasla i išla u školu - završava izvor.

Roditelji Zorana Marjanovića Vladimir i Zorica branili su svojoj snaji da unuku Janu vodi kod svoje bolesne majke.

- Kada je Jelena htela da povede devojčicu kod svoje majke, oni su joj rekli kako to nije dobro za Janu, da je bolje da ostane sa njima, a da će baku videti kada se skroz oporavi.

- Neposredno pred jedan nastup Zoran i Jelena su se žestoko posvađali. U jednom trenutku je počeo da viče: "Smiri se, prebiću te!" Jelena ga je smirivala i nešto mu objašnjavala. Ono što je bilo još čudnije, Marjanović nije hteo da sedne za sto koji je bio rezervisan za njih ni kada je nastup počeo, već se smestio u jedan mali ugao iza bine da bi navodno podešavao ozvučenje. U stvari, ni tada nije hteo da se odvoji od Jelene - kazao je izvor.

Izvor: Kurir.rs/Espreso

Pogledajte još