NAPUSTILA ZADRUGU: Evo detalja zbog kojih Smilja Janković više nije deo rijalitija

Smilja Janković više nije učesnica najgledanijeg rijaliti formata na Balkanu "Zadruga". Veliki šef, jutros je odmah obavestio zadrugare da je diskvalifikovana.

Na ovaj potez, Veliki šef se odlučio posle raznih prekršaja, koje je Smilja pravila protekih dana, a kako za Pink.rs otkriva izvor blizak produkciji, ona je danima odbijala razgovor sa psihijatrom, postala je suicidna i opasna po druge učesnike, što je samo deo njenih prekršaja u rijaliti programu:

Produkcija je postala veoma zabrinuta za bezbednost učesnika rijalitija zbog Smiljinog ponašanja. Ono što se nije videlo u programu je da je ona odbijala razgovor s psihijatrom, što je obaveza svakog učesnika, a posebno onih za koje lekar proceni da moraju da budu podvgnuti lekarskim kontrolama. Dakle, učesnici moraju svake nedelje na kontrolu kod lekara i psihijatra, Smilja to nije želela - otkriva izvor koji dodaje šta je još zabrinulo produkciju "Zadruge" kada je reč o Smilji:

Smilja je u jednom trenutku, dok je bila sama, postala suicidna, te je pokušala da preseče vene. A nekoliko dana je nosila nož, zbog čega je produkcija odlučila da je diskvalifikuje. Pri tom, sinoć je bila veoma agresivna, došla je u sukob sa nekoliko učesnika, i govorila u programu uživo da će sve polomiti kao i da će "skidati glave". Tada je donešena odluka da bude izbačena iz "Zadruge". Sa Smiljom je produkcija nekoliko puta obavljala razgovore i zamoljena je da se smiri i poseti psihijatra, ali nisu mogli da je ubede. Ovo je bilo neminovno s obzirom na to da produkcija veoma vodi računa o bezbednosti svakog učesnika u ovom rijalitiju - završava za Pink.rs izvor.

Izvor: Pink.rs
Foto: Facebook/Smiljka Jankovic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.