"TOLIKO DOBRO UTIČEM NA TEBE I TVOJU IGRU": Dejana Živković sebe hvali zbog uspeha tenisera

Popularna manekenka Dejana Živković pre četri meseca uplovila je u vezu s poznatim bosanskim teniserom Damirom Džumhurom.

Čini se da ovaj mladi par uživa u romantično-avanturističkoj vezi, mnogo vole da putuju i obilaze luksuzne destinacije. Jedno drugom su velika podrška kako privatno tako i kada je u sport i igra u pitanju. Kad god je u prilici ona gleda da isprati turnire na kojim teniser igra.

Srpska manekenka pohvalila se na Instagramu Damirovom pobedom, naime on je osvojio turnir u Sankt Peterburgu i napisala da je mnogo srećna što ga motiviše da igra bolje.  Veruje da mu je ona inspiracijia.

Објава коју дели Deyana (@dejanazivkovic) дана

- Rečima ne mogu da opišem koliko sam ponosna na tebe, sećajući se odakle smo krenuli pre samo četiri meseca. Toliki napredak toliko bolji plasman, drago mi je svim srcem što toliko dobro utičem na tebe i tvoju igru . Sada 40. igrač na svetu , pravi profesionalac i šampion. Videvši te na terenu sinoć sa peharom krenule su mi suze od sreće jer znam koliko naporno radiš svaki dan i koliko si zaslužio titulu. Svaka tvoja pobeda je moja pobeda. Hvala na svemu što si svima nama priredio i veliko. Hvala još jednom svim medijima i fanovima iz Bosne na divnim komplimentima , idemo dalje u nove pobede - napisala je Dejana.

Autor: Nadlanu.com /N.P.

 

Pogledajte još