UDOVICA LJUBIŠE SAMARDŽIĆA NAKON PLJAČKE STANA OTKRIVA: Novac nije bitan, moje blago je pod zemljom

Udovica Ljubiše Samardžića, ne može da dođe sebi jer su lopovi opljačkali njen stan i odneli novac u iznosu od šest hiljada evra, porodičan nakit i skupoceni sat koji je pripadao glumačkoj legendi.

Ljubišina supruga kaže da je policija bila na licu mesta i napravila uviđaj, te da joj novca nije žao jer je nedavni odlazak njenog supruga za nju mnogo veći gubitak.

- Pričati o novcu i nakitu ne vredi, moje blago je pod zemljom - kaže Mirjana i ističe da joj je najžalije Ljubišinog sata koji su planirali da poklone unuku kao večnu uspomenu na dedu.

- Sve se dogodilo dan uoči polaganja urne, doživela sam još jedan pakao. U tom trenutku nisam bila kod kuće, možda sam nekoliko sati bila odsutna. Oni su provalili vrata i ušli preko terase, odneli su šta su mogli da odnesu. Uzeli su i Ljubišin sat, to je sat koji smo namenili našem unuku. Nisam mu ga dala jer je Ljubišina smrt još sveža, a i on ga trenutno ne bi ni nosio jer nije to sat za dete od dvadeset godina. Prosto je trebalo da bude uspomena koja će mu ostati kao sećanje na dedu - priča Mirjana koja se još nije oporavila od gubitka supruga, a već ju je snašla nova nedaća.

Ona ne može da veruje da je neko iskoristio njenu bol i tugu kako bi našao pogodan trenutak i opljačkao je.

- Mi smo u ovom kraju živeli veoma dugo, samo što smo u stanu dve godine, ali to nije bitno koliko činjenica da me je neko pratio i izabrao trenutak između kremacije i polaganja urne da opljačka naš dom. Ma mi smo takav svet da je to van svake diskusije. Najgore od svega je osećaj da vam je neko ušao u stan kad ste eto u takvoj situaciji, meni je to najstrašnije - razočarana je Mirjana.

Izvor: Blic.rs
Foto: Hayat HD - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
1 komentar
  1. scvsd says

    Kakvo je to dete od 20 godina???

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.