Za sredu 3. marta 2010. godine

BEOGRAD, 3. marta 2010. (Beta) - Dnevni listovi u Srbiji u današnjim izdanjima najviše pišu o vili Darka Šarića u Novom Sadu, srpskim azilantima u EU i tekućim političkim i ekonomskim temama.

ALO - List na naslovnoj strani najavljuje intervju sa liderom Srpske napredne stranke Tomislavom Nikolićem koji kaže "Staviću Tadića tamo gde mu je mesto".

BLIC - Prve fotografije vile Darka Šarića u Novom Sadu u tekstu "Iz komandne sobe Šarić kontrolisao prilaze vili". Seizmolozi upozoravaju: "Zemljotresi prete jadranskoj obali i Kosovu". List na naslovnoj strani najavljuje "Srbija dobija još jednu avio kompaniju".

VEČERNJE NOVOSTI - Uz fotografiju vile Darka Šarića u Novom Sadu list piše "Šarić čitao o mafiji". O novim pravilima u srpskoj skupštini pod naslovom "Poslanici mimo garde".

DANAS - O reagovanju bivšeg premijera Srbije Zorana Živkovića na optužbe da se nelegalno obogatio, pod naslovom "Vinograd 'dobio' od Koštunice". List pise da je Srbija pod pritiskom zemalja koje podržavaju nezavisnost Kosova, u tekstu "Zapad protiv nove rezolucije o Kosovu". O zahtevima srpskih građana za azilom zapadnih zemalja - "Dramatično povećan broj azilanata".

KURIR - List prenosi fotografije vila osumnjičenog za organizovanje trgovine drogom, uz naslov "Đakuzi u svakoj sobi".

POLITIKA - O povećanom broju srpskih građana koji traže azil u zemljama EU u tekstu "Lažne azilante vraćaju iz Belgije". O slučaju Darka Šarića pod naslovom "Nije bilo privatnih letova iz Podgorice 21. januara". O brojnim poskupljenjima u Srbiji u tekstu "Poskupljenja su luksuz za proizvođače i potrošače".

PRES - O prognozama vezanim za stabilnost srpskog dinara pod naslovom "Evro pada na 90". O incidentu francuskog šefa diplomatije Bernara Kušnera u Gračanici u tekstu pod naslovom "Skandal: Kušner izvređao srpskog novinara". Prve fotografije vile Darka Šarića u Novom Sadu pod naslovom "Šarićeva Šilerova".

PRIVREDNI PREGLED - O prvom sastanku Odbora za sprovođenje Prelaznog trgovinskog sporazuma, pod naslovom "Zaštita srpske robe u EU". O novim carinskim zakonima koji bi trebalo da budu usvojeni u Skupštini Srbije - "Jednostavnija carinska procedura".

Pogledajte još