PREFINJENOST UKUSA KOJA SE UČI: Razotkrivena misterija zavodljivosti koktela u restoranu Sakura

Tim povodom, u ovom modernom restoranu izuzetnog stila i sofisticiranog enterijera priređen je neobičan trening za novinare beogradskih redakcija, u okviru kojeg je Gareth objasnio novinarima čuveni ritual pripreme koktela, pokazao nekoliko barmenskih trikova i obučio ih kao prave profesionalce.

- Veoma sam ponosan što predstavljam brend koji koristi najbolje sastojke, vrhunsku tehnologiju za pripremu i praktikuje strogu kontrolu kvaliteta u svakom delu proizvodnje, od zrna zimske pšenice sa imanja Råbelöf u južnoj Švedskoj, pa do samog flaširanja. Cilj današnjeg treninga je da ukaže na poseban kvalitet,a Elyx na švedskom znači luksuz. Kad potrošač uđe u bar u kome se služi Absolut Elyx on posvećenost može da oseti u svakom detalju vrhunske votke - izjavio je Gareth Evansa, brend ambasador Absolut Elyx votke, i dodao:

- Umetnost pripreme koktela nije samo u spoju dva ili više pića, već i u obuci koktel majstora i opremi koja se koristi, jer se danas sve više traže jedinstveni kreativni kokteli, napravljeni sa unikatnim sastojcima, prelepim dekoracijama, spojevima zanimljivih ukusa i mirisa. Moj savet je da se prepustite koktelima i dozvolite čulima da vas povedu pravo do mesta kreiranog isključivo u svrhe hedonizma.

- Ponosni smo na naš koncept i jedinstvenu gastronomsku ponudu koja nas je pozicionirala među restorane koji predstavljaju sinonim za vrhunsko uživanje i dobar provod u gradu. Zato je ovaj renomirani brend upravo i odabrao restoran Sakuru za domaćina, prepoznajući u namatu vrstu prefinjene zavodljivosti koje naše mesto nosi - izjavio je Leopold Tkačik, menadžer restorana Sakura, i dodao:

- U Sakuri nemojte propustiti da probate suši, riblji carpaccio „saint jacques“, sveže meso sa gratinirom od japanske limete, soya sosa i ikrom od lososa, kao i black cod-bakalar iz japanskog mora. Hedonistički izazov dopunjuju glamurozna koktel karta i podrum sa vinima iz celog sveta, a vrhunski provod upotpunjavaju Sakurini koktel majstori koji u svakom trenutku znaju šta da vam preporuče.

Foto: Promo

Pogledajte još