VEĆINA ŽENA NE ZNA NIŠTA O OVOME: Četiri velike tajne muškog orgazma!

Muški mozak tada ne radi

Nema ga. Mozak ćao. Muškarci pojma nemaju šta se događa tokom orgazma. To je situacija u kojoj su potpuno opušteni i ne razmišljaju ni o čemu. Iako traje samo sekundu ili dve, prolazi kroz celo telo i to je jedina stvar koja je u tom trenutku u fokusu. Žene često misle da u tom trenutku muškarci imaju nešto na umu. Jednostavno je - nemaju.

Tačno znaju kada će doći do vrhunca

Nemojte verovati u priče o "slučajnoj" ejakulaciji. Svaki muškarac tokom seksa može osetiti nakupljanje sperme u penisu. Rečenica kao "nisam bio svestan da sam toliko blizu" nije istinita. Jedina izuzetak ovom pravilu je prvi seksualni odnos, s prvim orgazmom, u kojem muškarac još ne zna šta se događa ili šta radi.

Brži su sami

Svaki muškarac je poseban i svestan šta tačno treba učiniti da dođe do vrhunca. I to je jedini razlog zašto će puno brže to ostvariti sam. Jedino ako je u pitanju prvi seksualni odnos, s prvim orgazmom, u kojem muškarac još ne zna šta se događa ili šta radi. Nije da je muškarcima draže da sve rade sami, ali što se tiče efikasnosti i brzine kojom dolaze do orgazma - tada su jednostavno najbrži. Često će u samom seksu muškarci par sekundi pre vrhunca preuzeti kontrolu od žene. I to nije ništa loše. Samo je efikasnije.

Posle seksa muškarci treba da mokre

Poznato je da većina žena nakon seksualnog odnosa ide u toalet, ali ono što retko koja zna je da i muškarci nakon seksa moraju mokriti.

Izvor: Kurir
Foto: Ilustracija/Pixabay

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.