NI ONI NEĆE DA ĆUTE: Oglasili se Natini novi svekar i svekrva

Lukina sestra Ana Kalinić uoči i posle svadbe objavljivala je negativne statuse i uvrede na Fejsbuku vezano za novopečene supružnike, koje je odmah nakon što su dospeli u medije, brže-bolje izbrisala tvrdeći kako je sve u najboljem redu, uprkos dokazima koji su govorili suprotno.

Sa druge strane, Lukini roditelji Radomir i Borka Lazukić raduju se što će uskoro dobiti unuku i jedva čekaju da se mladenci vrate sa Ibice.

- Izgrdili smo ćerku i moja supruga i ja. Ne znamo šta joj je to trebalo. Ana se nama pravdala da nije to izjavila - rekao je Lukin otac Rade.

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by Zoí Devon (@zodackwhite) on

- Ja sam otvorio viski, srećan sam zbog Luke i Nataše. Pijem viski u njihovu čast i sreću. Kako da ne budem srećan, dobiću još jednu unuku u martu. Ne mogu da dočekam i planiram da je vodim na put oko sveta - izjavio je budući deda i dodao:

- Upoznao sam Natašu, dolazila je kod nas više puta. I sa ćerkom je dolazila. A upoznao sam i priju Miru, znamo celu porodicu, i sestre Draganu i Kristinu koje imaju po dvoje dece. Jako smo srećni zbog Lukinog izbora i svu sreću mu želimo - rekao je Lukin otac, koji ne želi da bilo šta kvari sreću njegove porodice, čak ni ćerkine uvrede.

Budući da se naširoko pisalo kako je Lukino i Natašino venčanje na Ibici koštalo čitavo bogatstvo, Radomir Lazukić prokomentarisao je i taj "detalj".

- Istina je da su sve nekretnine na mom i imenu moje supruge. To je naše i naslediće moja deca. To što pišu da je svadba koštala 100.000 evra je čista glupost. Ni to ništa nije istina - zaključio je.

Podsetimo, Nataša i Luka upoznali su se pre nekoliko godina na Ibici, pa su upravo na tom mestu i sklopili brak 25. septembra, na pevačicin rođendan.

Izvor: Alo
Foto: Instagram/bekvalceva

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.