UDALA SE ZA SAMU SEBE PA PORUČILA: Moja sreća ne zavisi od muškarca

Glamurozna proslava je ispratila sva obeležja klasičnog venčanja, te je Laura nosila romantičnu belu venčanicu, imala je tortu na tri sprata i 70 gostiju.

Laura veruje da je prva žena iz ove zemlje koja je obavila ovakvu vrstu venčanja, a kaže da joj je ideja samovenčavanja došla pre dve godine, nakon što je raskinula 12-godišnju vezu.

Mlada je potom dala izjavu za italijanski list "La Repubblica":

- Rekla sam svojoj familiji i prijateljima ako ne nađem svoju srodnu dušu, kada napunim 40 godina, udaću se za samu sebe.

Tada je saopštila da ne odbacuje mogućnost da jednog dana ponovo pronađe ljubav, ali da svakako može da živi bajku bez princa.

- Ako u budućnosti pronađem muškarca sa kojim bih gradila budućnost, biću srećna, ali moja srećna ne zavisi od njega - dodala je.

Mesi je takođe za ovaj mediji otkrila da je uložila više od 10.000 evra za svoju svadbu, a troškove će moći da pokrije zahvaljujući poklonima koji su joj doneli gosti.

Laura Mesi nije jedina osoba koja se odlučila za sologamiju, odnosno samovenčavanje. U Americi postoji sajt pod imenom "I Married Me" koji se bavi onlajn prodajom opreme za venčanja, i agencija za planiranje venčanja u Kanadi koja je specijalizovana za ovu vrstu venčanja, što govori da ovo postaje trend u svetu.

Izvor: Super žena
Foto: Instagram/lauramesi

Pogledajte još