fbpx

Delta M i Interkontinental potpisali ugovor o hotelu

BEOGRAD, 17. maja 2007. (Beta) - Beogradska Delta M Grupa i Inter kontinental (Intercontinental) hotelska grupacija potpisali su u četvrtak ugovor o menadžmentu, kojim je predviđeno zajednicko poslovanje u hotelu koji će biti izgrađen u bloku 20 na Novom Beogradu.

Kompanija Delta Ril Estejt (Real Estate), koja posluje u okviru Delta M Grupe, na proleće iduće godine počeće gradnju luksuznog hotela sa 13 spratova i poslovne zgrade sa 35 spratova, kao i šoping centra. U tu investiciju bivće uloženo 150 miliona evra, dok će "Interkontinental" dati brend i menadžment hotelu, koji će imati 325 soba.

Ceo kompleks prema planu, trebalo bi da bude završen u prvoj polovini 2010. godine.

Potpredsednik za poslove razvoja Interkontinentala za Evropu, srednji istok i Afriku, Džejms Kaplan (James) rekao je da je "zadovoljan što će u Beogradu poslovati novi, luksuzni Interkontinental hotel".

Novi ministar za trgovinu i usluge Srbije, Predrag Bubalo,naveo  je da je investicija Delta M Grupe "dobrodošla jer su investicije uslov za ubrzani rast društvenog proizvoda Srbije i nadoknađivanje u zastoju privrednog oporavka zemlje".

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.