Gorenje Gastro Planet: Druženje uz hranu iz celog sveta na 50. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu

Ambasade će posetiocima sajma predstaviti hranu i turističku ponudu svojih zemalja, a Color Media Communications svoje nove izdavačke projekte i festivale.

U četvrtak, 5. oktobra, od 12 do 18 časova, svoju hranu i turističku ponudu predstaviće ambasade Italije, Slovačke, Ukrajine, Alžira i Brazila

Uz degustaciju vojvođanskih specijaliteta, u petak 6. oktobra od 11:30, predstavićemo knjigu “Izgubljeni u ravnici: Malo poznate priče iz istorije naroda Vojvodine“, autora Žikice Miloševića, u izdanju Color Media Communications.

Istog dana, od 14:30, organizujemo promociju “Novosadskog Oktoberfesta 2017“, kasting za konobare i konobarice festivala, uz degustaciju piva i pereca i zvuke bavarske muzike – nastupiće bend “Kredarice”.

U subotu, 7. oktobra, od 11:30 predstavićemo magazin “Hello! Travel: Novi Sad” koji je pripremljen u saradnji sa Turističkom organizacijom Novog Sada i degustirati fruškogorska vina. Od 13h svoju hranu, kulturu i turističku ponudu predstaviće ambasade Indije i Makedonije. Za kraj programa, uz kuvano vino i mađarski kolač, predstavićemo ovogodišnji “Novosadski Winterfest” koji će se po drugi put održati na Trgu slobode u susret novogodišnjim i božićnim praznicima.

Kompletan program pogledajte na linku www.color.rs/gastroplanet2017/

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.