fbpx

Sedam astro zanimljivosti o osobama rođenim u oktobru

Donosimo sedam zanimljivih činjenica o osobama koje su rođene u oktobru.

1. Sportski su nastrojeni

Kao i osobe rođene u septembru, osobe rođene u oktobru isto su vrlo sportski tipovi. Zapravo, što je više majka tokom trudnoće izloženija letnjim sunčevim yracima, to će više pogodnosti vitamina D uticati na njeno još nerođeno dete. Upravo je jedna od tih pogodnosti rast kostiju i mišića.

2. Njihov cvet rođenja je neven

Neven je biljka koja može narasti do 60 centimetara i koja je cenjena zbog svoje lekovite moći. Tako se neven često koristi za ublažavanje posekotina, opeklina, rana i čak za ugriz ili ubod insekta.

3. Romantični su

Osobe rođene u oktobru vrlo su šarmantne i veoma romantične. Njima vlada Venera, stoga oni stvaraju sklad, pa su poznati kao "mirotvorci".

4. Ili su Vage ili Škorpioni

Oni koji su rođeni pre 24. oktobra su u horoskopu Vage. Uravnotežene i društvene osobe, dok oni rođeni krajem mjeseca su Škorpioni. Oni su vrlo strastveni, odani, ali i poprilično tvrdoglavi.

5. Poslovno su orijentisani

Marljivi su i odlučni, pa su vrlo poslovno orijentisani. Kada nešto započnu to onda moraju i dovršiti.

6. Njihovo kamenje rođenja su opal i turmalin

Opal se često povezuje sa srećom. No, prema legendi one koji nose opal, a nisu rođeni u oktobru, snaći će nesreća. Za turmalin se pak smatra kako štiti od loše energije i negativnih misli.

7. Jako dugo žive

Ljudi koji su rođeni između septembra i novembra češće žive i preko 100 godina. Ali, upravo oni koji su rođeni u oktobru imaju najbolje šanse da dožive jako duboku starost.

Izvor: Lepota&Zdravlje
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.