MISS SRBIJE 2017: Upoznajte Žaklinu Živković, Dejanu Savić i Dunju Marinković

Žaklina Živković, Dejana Savić i Dunja Marinković

U utorak 10. oktobra Srbija će dobiti novu Miss. Kompanija Color Press Group, kao jedan od medijskih pokrovitelja ovogodišnjeg izbora, predstavlja vam finalistkinje za koje možete glasati na portalu nadlanu.com.

Žaklina Živković

Žaklina Živković je student Pravnog fakulteta u Nišu. Poreklom je iz Gnjilana sa Kosova i Metohije. Želi da postane advokat, a uzori su joj Jelena Anžujska i Martin Luter King, koji se zalagao za jednakost i ravnopravnost crnaca u Americi i govorio da je uvek pravo vreme da se uradi ono što je ispravno. Nekoliko godina igrala je folklor, a njen moto je: "Cilj je bitan, ali je put do cilja još bitniji".

Dejana Savić

Gospođica Dejana Savić dolazi iz Beograda. Oduševljena je stipendijom R&B koledža. Tokom priprema uspela je da po zadatku skine čak pet centimetara u struku. Uzor joj je rođena sestra Jelena koja je uspešan model u Milanu. Njen moto je: "Budi ono što je najteže, budi čovek!" Divi se i radu Marije Kiri, svetski poznate i priznate naučnice koja je osvojila dve Nobelove nagrade.

Dunja Marinković

Dunja Marinković iz Zrenjanina studira ekonomiju. Želi da postane revizor, a iskoristiće i stipendiju R&B koledža. Veruje da je posao fotomodela i blogera u modi njena skorašnja budućnost. Dunjin moto glasi: "Najveći hendikep u životu su negativne misli." Uzor mlade Zrenjaninke je njena sugrađanka i najuspešnija srpska atletičarka Ivana Španović. Ivanina snaga i istrajnost su osobine koje želi da razvije u sebi.

Foto: Zoran Mirčetić
********************
Production: Vesna de Vinča
Creative Director: Nebojša Pilipović Pilo
Stilista: Mladen Milivojević Baron
Dizajneri: Vladanka Celić, Marija Šabić, Lavani Couture
Nakit: BlingBling
Šminkerka Magdalena Kozačenkov – Purity akademija
Frizer: Češalj i Makaze – Raša Petrović
Šminka: Golden Rose Srbija

Pogledajte još