MISS SRBIJE 2017: Upoznajte Anđelu Majkić, Anu Ilić i Anju Stojsavljević

Anđela Majkić, Ana Ilić i Anja Stojsavljević

U utorak 10. oktobra Srbija će dobiti novu Miss. Kompanija Color Press Group, kao jedan od medijskih pokrovitelja ovogodišnjeg izbora, predstavlja vam finalistkinje za koje možete glasati na portalu nadlanu.com.

Anđela Majkić

Miss Kikinde Anđela Majkić dolazi iz Bačke Topole. Završava gimnaziju u Senti i želi da studira jezike. Cilj joj je da postane prevodilac, pre svega italijanskog jezika. Njen životni moto je: "Sve će biti dobro na kraju, ako nije dobro onda nije kraj." Uzor joj je Odri Hepbern koja se osim svog autentičnog stila izdvojila kao najbolja glumica zlatnog doba Holivuda.

Ana Ilić

Miss Vrnjačke Banje Ana Ilić dolazi iz Niša. Rođena je u Grčkoj i govori grčki i engleski jezik. Završava fakultet za sport, a želja joj je da ostane da radi na fakultetu. Nastaviće da se bavi manekenstvom. Njen moto je: "Ne sanjaj život nego živi svoje snove!" Uzori u životu su joj srpska slikarka Olja Ivanjicki i italijanska glumica Sofija Loren.

Anja Stojsavljević

Anja Stojsavljević završava gimnaziju u Sremskim Karlovcima. Već tri godine uči kineski jezik i dobro ga govori. Trenira rukomet. Sprema se za studije jezika u Nemačkoj. Uzori su joj Ivana Španović i Muhamed Ali koji je za sebe govorio da pleše kao leptir i ubada kao osa. Anjin životni moto glasi: "Svet je pozornica na kojoj svako igra svoju ulogu!"

Foto: Zoran Mirčetić
********************
Production: Vesna de Vinča
Creative Director: Nebojša Pilipović Pilo
Stilista: Mladen Milivojević Baron
Dizajneri: Vladanka Celić, Marija Šabić, Lavani Couture
Nakit: BlingBling
Šminkerka Magdalena Kozačenkov – Purity akademija
Frizer: Češalj i Makaze – Raša Petrović
Šminka: Golden Rose Srbija

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.