MISS SRBIJE 2017: Upoznajte Branislavu Pekez, Maju Marčić i Anđelu Mihajlović

Branislava Pekez, Maja Marčić i Anđela Mihajlović

U utorak 10. oktobra Srbija će dobiti novu Miss. Kompanija Color Press Group, kao jedan od medijskih pokrovitelja ovogodišnjeg izbora, predstavlja vam finalistkinje za koje možete glasati na portalu nadlanu.com.

Branislava Pekez

Miss Štranda Branislava Pekez je iz Novog Sada. Diplomirani je preduzetnik, a svoje znanje nadogradiće na Fakultetu za bezbednost. Želi da radi u državnoj službi, a omiljeni pisac joj je Čarls Bukovski koji je ujedno i njen uzor.

Maja Marčić

Miss Vojvodine Maja Marčić završava studije dizajna enterijera u Beogradu. Želja joj je da dizajnira nameštaj. Bavi se modelingom već šest godina, a pojavljivala se u spotovima srpskih pop zvezda. Svetski model Nataša Vojnović joj je prijateljica, ali i uzor u poslu.

Anđela Mihajlović

Anđela Mihajlović dolazi iz Niša i završava ekonomski fakultet. Interesuje je modeling u oblasti visoke mode. Njena porodica proizvodi prirodnu kozmetiku, pa je Anđelino učešće u izboru za Miss Srbije još jedan korak ka postizanju promotivnog uspeha porodične kompanije. Anđelin moto je: "Kada, ako ne sada?" Njen uzor je Jovan Dučić, jedan od najznačajnijih pisaca srpskog modernizma, filozof i diplomata, čije reči su dela a dela jedinstvena umetnost.

Foto: Zoran Mirčetić
********************
Production: Vesna de Vinča
Creative Director: Nebojša Pilipović Pilo
Stilista: Mladen Milivojević Baron
Dizajneri: Vladanka Celić, Marija Šabić, Lavani Couture
Nakit: BlingBling
Šminkerka Magdalena Kozačenkov – Purity akademija
Frizer: Češalj i Makaze – Raša Petrović
Šminka: Golden Rose Srbija

Pogledajte još