MISS SRBIJE 2017: Upoznajte Teodoru Milić, Nikolinu Bogdanović i Ninu Jovanović

Teodora Milić, Nikolina Bogdanović i Nina Jovanović

U utorak 10. oktobra Srbija će dobiti novu Miss. Kompanija Color Press Group, kao jedan od medijskih pokrovitelja ovogodišnjeg izbora, predstavlja vam finalistkinje za koje možete glasati na portalu nadlanu.com.

Teodora Milić

Miss Srema Teodora Milić najmlađa je učesnica ovogodišnjeg izbora. Pohađa ekonomsku školu u Požarevcu a najbolji prijatelj joj je starija sestra čije savete pažljivo sluša, ali sledi i svoje snove - svetski uspeh u modelingu. Teodorin moto glasi: "Privilegija je u životu naći put ka samom sebi". Uzor joj je Smiljan Mori, poznati motivacioni govornik.

Nikolina Bogdanović

Nikolina Bogdanović je zubni tehničar iz Pančeva. Smatra da su osmeh i lepi zubi ogledalo jedne ličnosti. Njena velika želja je da otvori zubotehničku laboratoriju. Kreativna je i voli izazove. Uzor u modi joj je Adrijana Lima. Nikolinin moto glasi: "Svet je lepšikad se smejemo!"

Nina Jovanović

Nina Jovanović - balerina iz Požarevca. Pohađa srednju ekonomsku školu - smer turistički tehničar. Od detinjstva se bavi baletom, a svoj umetnički izražaj nastaviće u svetu modernog baleta. Modeling je njena velika ljubav. Ninini uzori su profesorka baleta Maja Skenderović Bonićali i čuvena slikarka Milena Pavlović Barili, koja je dokazala da se iz jednog malog mesta može dostići vrh sveta. Njen moto je: "Iskoristi svaku priliku koju ti život pruža."

Foto: Zoran Mirčetić
********************
Production: Vesna de Vinča
Creative Director: Nebojša Pilipović Pilo
Stilista: Mladen Milivojević Baron
Dizajneri: Vladanka Celić, Marija Šabić, Lavani Couture
Nakit: BlingBling
Šminkerka Magdalena Kozačenkov – Purity akademija
Frizer: Češalj i Makaze – Raša Petrović
Šminka: Golden Rose Srbija

Pogledajte još