Ana Stanić - akciona heroina u spotu za pesmu "Ono što smo mi"

Ana Stanić obradovala je fanove i vernu publiku novom pesmom pod nazivom "Ono što smo mi", za koju je snimila i spot.

Muziku pesme potpisuje Ana, a tekst i produkciju Vukašin Marković (Irie FM). Ana je za saradnika pozvala autora najaktuelnijih hitova pod nazivom "Kliziš", "Svi" i "Putevi", Vukašina Markovića iz grupe Irie FM i, nakon Sky Viklera, nastavila saradnju sa prestižnim umetnicima sa beogradske scene, kao neko ko ume da prepozna neosporiv kvalitet.

Režiju video spota Ana je poverila proslavljenom reditelju velikog hita "Jesen samuraja", Danilu Bećkoviću i ekipi produkcione kuće Gargantua. U spotu se pojavljuju glumci Jelena Gavrilović i Slaviša Čurović.

Ana u spotu za numeru "Ono što smo mi", po uzoru na prve, prave urbane heorine, poput Modesti Blejz, osvaja sliku, maestralno se borivši protiv negativaca u pravom malom filmu za svoj singl. Borilačke veštine je tokom leta vežbala sa koordinatorom Slavišom Ivanovićem i njegovim SKA timom.

- Ovo je pesma sa dubokom emocijom koja na jedan nežan način govori o borbi za ljubav. U spotu smo tu borbu podigli na jedan novi nivo, u kome sam ja akciona heroina osvetnica koja ruši sve pred sobom na putu ka svom cilju. Htela sam da u spotu prikažem žensku odlučnost i snagu i neuništivost. Snimanje mi je zbog scena borbe i detaljnog filmskog pristupa bilo verovatno najnapornije do sada, ali sam uživala svakog sekunda zahvaljujući ekipi vrhunskih profesionalaca - rekla je pop zvezda.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Promo

Pogledajte još