Za četvrtak, 4. mart 2010. godine

BEOGRAD, 3. marta 2010. (Beta) - Dnevni listovi u današnjim izdanjima pišu o smrti književnika, slikara i novinara Mome Kapora, a bitne teme su i dugo čekanje na operaciju srca, kao i slučaj Darka Šarica osumnjičenog za šverc veike količine narkotika.

BLIC - O smrti Mome Kapora "Umetnik koji je voleo život". List piše i da je država kriminalcima progledala kroz prste "Mafijaši oprali više milijardi evra kroz privatizacije". O listama čekanja u zdravstvu "Za operacije srca nedovoljno lekara".

VEČERNJE NOVOSTI - "Odlazak velikog majstora pera", naslov je povodom smrti Mome Kapora. O slučasju Darka Šarića "Šarić nije u Švajcarskoj". O sudbini bivšeg člana predsedništva BiH Ejupa Ganića "Ganić ostaje u ćeliji".

DANAS - List piše o predstojećim razgovorima srpskog i belgijskog premijera o problemu azilanata "Cvetković vraća azilante". O dijeteskom proizvodu za koji se sumnja da sadrži zabranjenu supstancu sibutramin "Zelena kafa povučena sa tržišta".

POLITIKA - Povodom smrti srpskog književnika i slikara "Preminuo Momo Kapor". O izborima za savete nacionalnih manjina "Nacionalni savet posvađao albanske stranke". O investitora u Srbiji "Investitori vraćaju placeve".

PREŠ - Povodom smrti svestranog umetnika "Umro Momo Kapor". List piše o imovini ministra prosvete Žarka Obradovića "Crveni buržuj". O aferi vinograd bivši premijer Zoran Živković tvrdi "Pare mi dao Koštunica!".

bom/dar

Pogledajte još