Hit predstava "Ne može nam niko ništa" kreće na turneju po Srbiji

Ova fantastična komedija imala je svoju predpremijeru 24.06 2107. godine u ustanovi kulture Vuk Karadžić (scena Kult), a ponovo nastupa u Beogradu. 27.10.2017. i odmah nakon toga kreće na turneju po Srbiji.

Predstava će gostovati u Kulturnom centru Gornji Milanovac 13.11.2017. od 20 časova. Karte se mogu kupiti po ceni od 500 dinara.

,,Ne može nam niko ništa ..." je u pravom smislu riječi - hrabrostna komedija, nalik najboljim francuskim vodviljima, ali smještena u današnjoj Srbiji. Pevačica narodne muzike i istaknuta dramska glumica susreću se na istom mjestu, u Ministarstvu kulture, sa istom namerom i ciljem - da dobiju nacionalnu penziju. Silom prilika, ostaju same zajedno u jednoj kancelariji sa saznanjem da samo jedna od njih dve može dobiti nacionalnu penziju. Tada počinju međusobna prozivanja, podmetanja i dokazivanja i gledalac postaje talac njihovog komičnog sukoba i svedok sudara dva suprotstavljena svijeta. Sve je protkano pitkim humorom (bez ijednih psovke ili grubih reči), pesmom i igrom. Dodatnu zabunu u celu priču unosi i pisar Pera, povremeno ulazeći u kancelariju i diveći se umetnicama (za koga one misle da je ministar kulture lično). Na premijeri predstave u Kult teatru, gledaoci su uz buran smeh i na nogama dočekali kraj predstave ne dozvoljavajući glumcima dugo da odu sa scene.

,,Ne može nam niko ništa ..." je komedija koja oporavlja i daje nadu da i suprotstavljeni svetovi, udruženi, mogu pronaći pravi put.

Tekst: Vanja Bulić
Režija: Alek Rodić
Glumci: Sanja Pešić, Aleksandra Anđelković i Alek Rodić

 

Pogledajte još
1 komentar
  1. Nikola says

    Predstava je odlična! Tople preporuke!

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.